Yeni bir kasaya eski bir monitör takılır mı?

RİÇES

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248
Merhaba başlıkta da belirttiğim gibi elimde yeni bir kasa var ama monitör üm eski yani VGA girişli bir monitör, evet biliyorum bunu kullanmam için dönüştürücü almam lazım ama dönüştürücü olmadan başka bir yöntemi yok mu acaba ayriyetten de elimde evde 2 tane de laptop var acaba ekranı bunlardan da ala bilir miyim en azından sistemin sadece kurulumunu yapmak için sonra dönüştürücü alırım diye soruyorum ?

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
Merhaba başlıkta da belirttiğim gibi elimde yeni bir kasa var ama monitör üm eski yani VGA girişli bir monitör, evet biliyorum bunu kullanmam için dönüştürücü almam lazım ama dönüştürücü olmadan başka bir yöntemi yok mu acaba ayriyetten de elimde evde 2 tane de laptop var acaba ekranı bunlardan da ala bilir miyim en azından sistemin sadece kurulumunu yapmak için sonra dönüştürücü alırım diye soruyorum ?
Yani 2 seçeneğiniz var.
Ya portlara uygun uçlara sahip bir kablo bulacaksınız.
Ya da portları birbirine uydurabilmek için araya dönüştürücü koyacaksınız.
Bence geciktirmeden ihtiyacınız olan uçlara sahip bir dönüştürücü siparişi verin.
Fiyatları yaklaşık 50 TL civarında oluyor ve erken sipariş verirseniz muhtemelen ertesi gün elinizde olacaktır.
1664340979349.png
1664341134538.png

Laptopları kurcalamanızı tavsiye etmiyorum. Bahsettiğiniz şeyi anladım ama dediğiniz gibi bir şey yapabilmek için laptopu sökmeniz ve paneli laptoptan ayırmanız, ardından da farklı parçalar satın alıp bunların kurulumu vs. ile paneli harici monitöre dönüştürmeniz gerekecek. Bu hem daha pahalı, hem daha zor bir işlem.
1664341390283.png
1664341397824.png

En yakın zamanda 40~60 TL arası bir ücret ile dönüştürücü siparişi verin.
Ben 2. monitörüm için Mayıs 2021'de aşağıdaki ürünü almıştım, şu ana kadar bir sorun yaşamadım.
(ASUS GTX 1660 Ti + 19" Philips VGA monitör)
1664341538515.png
1664341623163.png

KS

RİÇES

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248
Yani 2 seçeneğiniz var.
Ya portlara uygun uçlara sahip bir kablo bulacaksınız.
Ya da portları birbirine uydurabilmek için araya dönüştürücü koyacaksınız.
Bence geciktirmeden ihtiyacınız olan uçlara sahip bir dönüştürücü siparişi verin.
Fiyatları yaklaşık 50 TL civarında oluyor ve erken sipariş verirseniz muhtemelen ertesi gün elinizde olacaktır.
Ekli dosyayı görüntüle 8036Ekli dosyayı görüntüle 8037

Laptopları kurcalamanızı tavsiye etmiyorum. Bahsettiğiniz şeyi anladım ama dediğiniz gibi bir şey yapabilmek için laptopu sökmeniz ve paneli laptoptan ayırmanız, ardından da farklı parçalar satın alıp bunların kurulumu vs. ile paneli harici monitöre dönüştürmeniz gerekecek. Bu hem daha pahalı, hem daha zor bir işlem.
Ekli dosyayı görüntüle 8038Ekli dosyayı görüntüle 8039

En yakın zamanda 40~60 TL arası bir ücret ile dönüştürücü siparişi verin.
Ben 2. monitörüm için Mayıs 2021'de aşağıdaki ürünü almıştım, şu ana kadar bir sorun yaşamadım.
(ASUS GTX 1660 Ti + 19" Philips VGA monitör)
Ekli dosyayı görüntüle 8040Ekli dosyayı görüntüle 8042
Hmm anladım hocam teşekkür ederim ❤️

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri