60.000 TL ve üstü Yeni Bir Sistem Topluyorum Sizce Nasıl?

GravediggerDemon

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
87
Hayır henüz almadım çünkü kendimi zorlamayacak şekilde 3 ay içerisinde tamamen alımlarımı tamamlamak istiyorum. Kredi kartı ile yüksek faiz işine girersem İstanbul gibi bir yerde elimi çok zora sokabilirim, o yüzden maaş ile aylık 20-22k civarı alışveriş yapıcam ve bu psu gerçekten çok güzel duruyor kesinlikle bu ayki listeme dahil oldu diyebilirim. Tavsiyen için tekrar teşekkür ederim :)

Sizin tavsiyeniz nedir?
bu üründe gayet kaliteli ve f/p

KS

emreuzm

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
bu üründe gayet kaliteli ve f/p

Açıkçası XPG CORE REACTOR II 850W 80 PLUS Gold ATX 3.0 PCIe 5 hoşuma gitti bu kadar fazla koruma olması beni cezbetti neticede bu kadar yüksek bir sistem topluyorum, bir elektrik dalgalanması gibi bir şeyde zarar görmesini istemem burada bana fiyat uygunluğundan çok var olanı koruması daha önemli.Ortalama 500-1000₺ aşşağı fiyat olacak diye başka şeylerden taviz vermemin anlamı yok yinede tavsiyeniz teşekkür ederim.Aşağıya psu'a ait korumaları bırakıyorum.

XPG CORE REACTOR II 850W 80 PLUS Gold ATX 3.0 PCIe 5
Yüksek Akım Koruması (OCP)
Yüksek Gerilim Koruması (OVP)
Düşük Gerilim Koruması (UVP)
Yüksek Güç Koruması (OPP)
Kısa Devre Koruması (SCP)
Yüksek Sıcaklık Koruması (OTP)
Yüksüz Çalışma (NLO)
Dalgalanma ve Ani Deşarj Koruması (SIP)

GravediggerDemon

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
87
Açıkçası XPG CORE REACTOR II 850W 80 PLUS Gold ATX 3.0 PCIe 5 hoşuma gitti bu kadar fazla koruma olması beni cezbetti neticede bu kadar yüksek bir sistem topluyorum, bir elektrik dalgalanması gibi bir şeyde zarar görmesini istemem burada bana fiyat uygunluğundan çok var olanı koruması daha önemli.Ortalama 500-1000₺ aşşağı fiyat olacak diye başka şeylerden taviz vermemin anlamı yok yinede tavsiyeniz teşekkür ederim.Aşağıya psu'a ait korumaları bırakıyorum.

XPG CORE REACTOR II 850W 80 PLUS Gold ATX 3.0 PCIe 5
Yüksek Akım Koruması (OCP)
Yüksek Gerilim Koruması (OVP)
Düşük Gerilim Koruması (UVP)
Yüksek Güç Koruması (OPP)
Kısa Devre Koruması (SCP)
Yüksek Sıcaklık Koruması (OTP)
Yüksüz Çalışma (NLO)
Dalgalanma ve Ani Deşarj Koruması (SIP)
nzxt de psu da tier list de diye biliyorum, fsp de tercih edebilirsiniz o da kaliteli elbette

nzxt de psu da tier list de diye biliyorum, fsp de tercih edebilirsiniz o da kaliteli elbette

KS

emreuzm

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3

Sistemi kafamda oluşturdum fakat paylaştığınız konu benim gibi ilk defa sistem toplayacaklar için önem arz eden bir konu gerçekten.

Sistemi bir sata SSD alıp ona kursam nasıl olur? Bir ekibimiz var ve bir kaç farklı oyun oynuyoruz 2 adet ssd aldım toplam 1.5 tb ama yetmeyebilir ya da dönüştürücü ile bir m2 bağlasam her hangi bir sorun yaşar mıyım?

Son düzenleme:

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,195
Sistemi kafamda oluşturdum fakat paylaştığınız konu benim gibi ilk defa sistem toplayacaklar için önem arz eden bir konu gerçekten.

Sistemi bir sata SSD alıp ona kursam nasıl olur? Bir ekibimiz var ve bir kaç farklı oyun oynuyoruz 2 adet ssd aldım toplam 1.5 tb ama yetmeyebilir ya da dönüştürücü ile bir m2 bağlasam her hangi bir sorun yaşar mıyım?
Sorun olmaz

GravediggerDemon

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
87

Dönüştürücü ile neden bağlıyorsunuz anlamadım, anakartta boş m3 slotu olması lazım zaten yeterince, dönüştürücü hızını düşürür

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri