Yeni Birşeyler?

Eftal Canbuldu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba Arkadaşlar Bir Sistem Yazıyorum Belirli Karakter Sayısı İle Fikrinizi Yazabileceğiniz Bir Sosyal Ağ Türünde Sistem Front ve Back  End Çalışmalarını  Tamamem Tek Başıma Yaptığım Bu Sistemde Tag Sistemi İle Gündem Oluşturulabilecek Profil Alanı Cover Ve Avatar Sistemi Olucak Sizce Ne Tür Bir Geliştirmede Bulunmalıyım Fikir Ve Önerilerinizi Bekliyorum...

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,367
Aklıma direkt karakter sınırından Twitter geldi, zaten bu gibi sistemler olduğu için farklı bir şey yapmak lazım ki tutsun. Bunun için öneri olarak girilen taglardan ilgili görselleri galeri olarak sıralayabilirsin ilgi çekebileceğini düşünüyorum. Ayrıca girilen taglara puanlama sistemi de yapılabilir. Mesela bir taga bir saat içerisinde 10 içerik eklendi onun puanı 1 olarak değerlendirilir, yarım saatte 5 içerik girildi 0,5 olarak değerlendirilebilir aklıma bunlar geldi şimdilik..

WalterHolk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
17
yada yüksek depolama alanları sunabilirsin video içerikleri için ki uploaderlar tercih ederler. ancak tabiki de bu çok masraflı. onun dışında tutulabilecek bir fikir aklıma gelmiyor başarılar dilerim. İnşallah twit face vs geçersin

KS

Eftal Canbuldu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Rurouni' Alıntı:
yada yüksek depolama alanları sunabilirsin video içerikleri için ki uploaderlar tercih ederler. ancak tabiki de bu çok masraflı. onun dışında tutulabilecek bir fikir aklıma gelmiyor başarılar dilerim. İnşallah twit face vs geçersin

Facebook Twitter Geçmek imdilik Bir Hayal Çünkü Tek Başıma Çalışıyorum Bilgim Az Ve Alt Yapım Yok Sadece Başlıcam Neler Olucak Görücez ;)

Aslında Amacım İnsanların Sürekli Online Olduğu Bilgi Ve Fikir Paylaşmaya Dayalı Olan Bir Sistem Yapmak Bir Sosyal Ağ Projesi Değil Yani

WalterHolk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
17
olsun hedefler ve hayaller büyük olmalı ki durmak nedir bilmeyesin destekliyorum seni yolun açık olsn

E

expert

Guest
Hedefi olmayan birinin başka birini geçmesi imkansızdır
İnşallah daha güzel şeyler yaparsın

KS

Eftal Canbuldu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
system3276' Alıntı:
Hedefi olmayan birinin başka birini geçmesi imkansızdır
İnşallah daha güzel şeyler yaparsın

Teşekkürler Hocam  :shy:  Yakın Zamanda Aktif Hale Getiricem Siteyi Umarım Güzel Şeyler Çıkar Ortaya

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri