Yeni Casper

m.serhatinal

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
100w 4060 ekran kartlı i5 işlemcili casper alıp kullanan veya bir fikri olan varmı?
Soğutma olarak ve kasa sağlamlığı olarak düşünceniz nedir?

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
100w 4060 ekran kartlı i5 işlemcili casper alıp kullanan veya bir fikri olan varmı?
Soğutma olarak ve kasa sağlamlığı olarak düşünceniz nedir?
her laptop sogutma malesef iyi değil bir sogutucu alırsanız güzel olur. suanda o laptopu kullanan cıkıcagını sanmam yeni cıktıgı icin

KS

m.serhatinal

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
her laptop sogutma malesef iyi değil bir sogutucu alırsanız güzel olur. suanda o laptopu kullanan cıkıcagını sanmam yeni cıktıgı icin
Bilgisayar almak için araştırma yapıyorum ve excaliburlar gayet uygun o yüzden bi güvensizlik durumu oluştu. Msi almayı düşünüyorum soğutma olarakta laptoplarda en iyilerinden birisi diye düşünüyorum aynı şekilde kasa olarakta sağlam sizşn fikriniz nedir acaba

Segudas

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Ben de aynı modeli düşünüyorum ama en erken 28 nisanda teslimat yazıyor. Ön sipariş gibi bişey galiba. Şuan parayı oraya bağlamanın bi mantığı yok bence.

KS

m.serhatinal

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ben de aynı modeli düşünüyorum ama en erken 28 nisanda teslimat yazıyor. Ön sipariş gibi bişey galiba. Şuan parayı oraya bağlamanın bi mantığı yok bence.
Evet o şekilde gösteriyor. msi şuan için en mantıklısı gibi duruyor ama emin olamıyorum klavyesindeki sadece kırmızılıktan ötürü 😂

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
Bilgisayar almak için araştırma yapıyorum ve excaliburlar gayet uygun o yüzden bi güvensizlik durumu oluştu. Msi almayı düşünüyorum soğutma olarakta laptoplarda en iyilerinden birisi diye düşünüyorum aynı şekilde kasa olarakta sağlam sizşn fikriniz nedir acaba
bütce varsa msı tercih etmenizi öneririm

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri