Yardım Yeni Ekran Kartı Aldım Ne Yapmam Gerekiyor

Kaan63

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
66
Merhaba sistemimi ekran kartı hariç 4 ay önce yenilemistim, şimdiye kadar eski ekran kartımı kullanıyordum (gigabyte 2060), yeni ekran kartım ise bugün elime ulaştı akşam montajini yapacağım, ben direk takip çalıştırmayı düşünüyordum fakat internette ddu ile driverlerin silinmesi gerekiyormuş diye yazılar okudum, hiç bilmediğim birşey, bunu yapmama gerek var mı yoksa direkt takip çalıştırabilir miyim. Yeni ekran kartım palit 5070ti gamerock

Woqqies

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
178
DDU ile kaldırabilirsin. Yeni driverları güncellersin. Yada güzel temiz bir format sıfır dan bütün sürücüleri güncelle.

KS

Kaan63

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
66
DDU ile kaldırabilirsin. Yeni driverları güncellersin. Yada güzel temiz bir format sıfır dan bütün sürücüleri güncelle.
Hocam işlemci değiştirip format atmadığımi bilirim ben gerek var mı formata, taksam görüntü alamaz mıyım ki bu şekilde

Woqqies

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
178
Hocam işlemci değiştirip format atmadığımi bilirim ben gerek var mı formata, taksam görüntü alamaz mıyım ki bu şekilde
Ben uğraşmıyorum öyle . Direkt komple format temiz bir kurulum bütün sistemi bu arada hem temizliyorum eğer macun değişim zamanı geldiyse termal macunları filan yenilerim.Sıfırdan kurulum güncellemeleri yapıp kullanırım.

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
763
Merhaba sistemimi ekran kartı hariç 4 ay önce yenilemistim, şimdiye kadar eski ekran kartımı kullanıyordum (gigabyte 2060), yeni ekran kartım ise bugün elime ulaştı akşam montajini yapacağım, ben direk takip çalıştırmayı düşünüyordum fakat internette ddu ile driverlerin silinmesi gerekiyormuş diye yazılar okudum, hiç bilmediğim birşey, bunu yapmama gerek var mı yoksa direkt takip çalıştırabilir miyim. Yeni ekran kartım palit 5070ti gamerock
ddu indir bilgisayara daha sonra shift basılı tutup bilgisayarını yeniden baslat. güvenli baslatma seceneklerine gir 4 tuşu ile safe modu ac. daha sonra dduya girip nvidia driverı secip temizledikten sonra kapat de. pc kapanınca yenı ekran kartını tak kullan.

1745614081183.png

KS

Kaan63

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
66
öncelikle yardımlarınız için teşekkür ederim ddu ile eski gpu driverleri temizledim, yeni ekran kartımı taktım ancak mönitöre maalesef görüntü gelmedi bu konu hakkında ne yapabilirim? bir kaç yerde ramleri söküp takmak önerilmiş fakat sıvı soğutmamın ramlerin önünü kapatması nedeniyle bu gerçekten çok uğraştıracak, farklı bir öneriniz varmıydı acaba

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri