Yeni ekran kartı alıcam yardımcı olabilirimisiniz.

Emre Demirezer

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
[font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]
o2BASQ.jpg
[/font]

[font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif] Arkadaşlar sistemim bu şekildedir ekran kartını değiştirmeyi düşünüyorum oyunlardan orta performans almak için (örneğin fifa 19) anakartıda değiştirebilirim lütfen fikirlerinizi paylaşırmısınız.[/font]

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Burada anakart değil işlemci önemli. Maksimum RX 570 veyahut GTX 1050 Ti kartına kadar çıkabilirsiniz. Bu kartları %95 oranında besleyebilir işlemciniz ancak ben riske atmayın derim RX 560 yada GTX 1050 kartlarından birisini tercih edin derim. Ayrıca eğer oyunlarda ani Drop yerseniz sebep 8 GB RAM 'in yetmemesi demek olur. Ayrıca 400W 80+ bir PSU 'nuz yoksa birde PSU almanız gerek eski PSU 'lar ile sorun yaşarsınız.

KS

Emre Demirezer

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
High Power Element 500W Aktif PFC 12cm Fanlı Power Supply (HPC-500-H12S)
 pcu buymuş yeterli olur mu ?

KS

Emre Demirezer

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
1000 tl olarak düşünüyorum ama biraz daha çıkabilirim

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
KS

Emre Demirezer

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Msı 4 Gb Sapphire 8 Gb. Sapphirei almak daha mantıklı değilmi neden fiyat farkı yok acaba bunlarda siz hangisini önerirsiniz

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
MSI Armor modeli soğutma konusunda biraz daha başarılı bir model fiyatı bu arttırıyor birde MSI markası Shapphire markasından daha fazla bilinen bir marka NVIDIA kartlarınıda yapıyorlar ve Anakart, Kasa vs. bir çok ürünü var buda diğer bir fiyat fazlalığı açıklaması. Shapphire PULSE modeli Shapphire markası için giriş seviyesi modelleridir Nitro ve Nitro+ serileri üst seviye modeller tercih size kalmış ben olsam Shapphire PULSE 8GB modeli alırdım donanım artışı daha çok önem arzediyor.

Eğer MSI Armor 8GB almak isterseniz MSI Radeon RX570 Armor 8G OC - 1.151,85 TL fazladan 174,52 TL verip bu modeli alabilirsiniz.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
MSI Armor modeli ile Sahipphire Pulse 2 fanlı modeli benzer seviyede kartlar tercih meselesi bütçe doğrultusunda hangisi tercih edilirse.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri