- Tepki
- 0
işlemciniz nedir, cpu da dahili grafik var ise ekran kartı yerine anakarta takın dp/hdmi ı öyle deneyin biArkadaşlar yeni ekran kartı aldım taktım ve görüntü böyle. Neden böyle oldu PC de açılmıyor görüntüler silik silik
arızalı ihtimali yüksek geliyor, itopya arkasında durur yarın iletişime geçin olmazsa iade veya değişim yaparlarEski ekran kartımı takıyorum çalışıyor. Yeni ekran kartını takiyorm görüntü karıncalı ve açılmıyor. CPU da dahili grafik yok sanırım ryzen 5 2600
Ekran kartı mi sıkıntılı acaba ? Eskisi çalışıyor çünkü görüntü geliyor yeniyi taktigimda yanmış ekran kartı gibi aynı görüntü karıncalı ve sabit
Abi şaka gibi ya cidden sıfır aldığım ekran kartı bozuk mu çıktı. İtopya bunun arkasında durur mu yoksa çöp mu oldu param
B580 yeni çıktı, intel in kendi arızası olma ihtimali nvidia ve amd ye göre yüksek olabilir, itopya ile iletişime geçip gönderiniz gecikmedenBugün bı bilgisayar servisine götürdüm. Adam kendi pc sine taktı çalıştı. Ondan sonra kendi kasami getirdim calismadi. Sonra adam benim poweri değiştirdi başka bir powersuply ile çalıştırmayı denedi yine çalışmadı. Sonra benim anakartta başka ekran kartları taktı rx570 gibi çok güç tüketen bir ekran kartı o çalıştı. Ama arc b580 bir türlü calismiyor çok saçma. Servistekilerde çözemedi onlarda ilk defa böyle birşey görüyoruz dedi