Yeni ekran kartı, Yardım !

Yasin Özata

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
iyi günler dostlar sistemimi yükseltiyorum fakat şöyle bir sıkıntım var i5 3470 işlemcime rx 570 4 gb takıcam vs yeni psu ekliyeceğim sorunlar şunlar;
Yeni ekran kartını takınca driver larını nasıl kuracağım sistemim onboard da görüntü gelmiyor eski ekran kartım da hd6570
Yeni psu takınca montajdan başka yapmam gereken bir şey var mı ? eski psu 350w yeni psu 500w

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
PSU ile ilgili bir şey yapmanıza gerek yok kabloları takın kullanın hepsi bu kadar. Ekran kartınızı değiştirdiğinizde yeni ekran kartından görüntü alabilirsiniz. Sürücü sadece performans için görüntü gelip gelmemesi ile alakalı değil. Hiçbir sorununuz olmayacak her şeyi doğru bağlayın kullanın.

KS

Yasin Özata

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Yani normal takıp güç girişini bağlayıp görüntü alabilirim değil mi görüntü geldiğin de de driver ları indirip oyun için kullanmaya başlayabilirim doğrumu hocam

Birde eski ekran kartının driver larını silmem gerekir mi gerekirse nasıl ve nerden yapmalıyım

KS

Yasin Özata

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
DDU yazılımı ile Windows u güvenli modda başlatıp eski sürücüleri kaldırabilrisiniz. Daha sonra sistemi yeniden normal başlatıp yeni sürücünüzü kurun.

DDU Setup
https://www.guru3d.com/files-details/display-driver-uninstaller-download.html

DDU Anlatım
https://youtu.be/MpLFWWkoXt4

video yu izledim videodaki işlemi yeni ekran kartını takınca yapıyorum doğrumudur hocam birde ojinal windows kullanmıyorum bir problem olur mu bu ?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Hayır olmaz orjinal Windows kullanmamak sadece kişiselleştirme ayarlarınıza erişiminizi kısıtlar. DDU yazılımını ister yeni ekran kartını takınca kullan ister takmadan önemsiz bu kısım. Görüntü almak için bir ekran kartı taktığında yazılıma ihtiyacın olmaz.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri