Konuyu açan arkadaş geç açtığı için yanlış yorumladı. Fiyat doğruydu. İçimdeki Nvidia aşkına rağmen kazanan Amd oldu. Hayırlı olsununuzu alırım artık 
Moderatörün son düzenlenenleri:
Stok çok azdı demek ki. H.olsun diyorum. Umarım 240mm kart sıvı soğutması için kasanızda uygun yer vardır.Ekli dosyayı görüntüle 1604
Konuyu açan arkadaş geç açtığı için yanlış yorumladı. Fiyat doğruydu. İçimdeki Nvidia aşkına rağmen kazanan Amd oldu. Hayırlı olsununuzu alırım artık![]()
Kasam imzada yer alıyor. Sanırım sorun olmayacak. Fakat hiç düşünmemiştimStok çok azdı demek ki. H.olsun diyorum. Umarım 240mm kart sıvı soğutması için kasanızda uygun yer vardır.
Phanteks P600S görmedim onu sorun olmayacaktır büyük ihtimalle.Kasam imzada yer alıyor. Sanırım sorun olmayacak. Fakat hiç düşünmemiştim
Bende öyle düşünüyorum. Ön panel 420mm üst 360mm soğutmaya müsait. Önde 3x140mm fan var. Bunların 2sini çıkarıp soğutmayı yerleştirmeyi düşünüyorumPhanteks P600S görmedim onu sorun olmayacaktır büyük ihtimalle.
CORSAIR RM750X ürününden mi bahsediyorsunuz? 5900X ile çok büyük sorun çıkartacağını sanmıyorum ama ihtimal dahilinde tabi. Oyunda sorun olmayacaktır ama hem CPU hem GPU aynı anda diğer bileşenlerle bir işte yüke girerse yetmeyebilir. Yetmeyince ne olur sistem aniden kesilir, reset atar, siyah ekrana düşer veya kilitlenir hata vs. verir. Sonrasında tekrar başlatıp kullanabilirsiniz tabi ama bunlar olunca PSU değişimi şart demektir.@ugur.gozaydin hocam bir hevesle Psu almıştım kaliteli ucuz diye. Acaba yetecek mi sisteme?
Hocam bende linki koyduktan hemen sonra kaldırılınca dedim herhalde fiyatlandırma hatası yaptılar da kaldırdılar hemen demekki ben indirimi geç farkettim o şekilde dememin bir diğer sebebi ise vatanda böyle bir şey geldi başıma RX 6700 ü 5.294 TL'ye aldım ardından hemen link gitti sonra fiyatlandırma hatası diyip iptal ettiler ürünümü şu anlık thh kararını bekliyorum bende.Bu arada çok güzel bir ekran kartı indirimden faydalanabilmene sevindim güle güle kullan dostumEkli dosyayı görüntüle 1604
Konuyu açan arkadaş geç açtığı için yanlış yorumladı. Fiyat doğruydu. İçimdeki Nvidia aşkına rağmen kazanan Amd oldu. Hayırlı olsununuzu alırım artık![]()
Evet hocam bu aralar bahsettiğiniz olay çok yaşandı. İptaller vs oldu. Bende sizden kısa bir süre önce farkettim indirimi. Umarım kartınıza kısa zamanda kavuşursunuz bedavaya almışsınız .Hocam bende linki koyduktan hemen sonra kaldırılınca dedim herhalde fiyatlandırma hatası yaptılar da kaldırdılar hemen demekki ben indirimi geç farkettim o şekilde dememin bir diğer sebebi ise vatanda böyle bir şey geldi başıma RX 6700 ü 5.294 TL'ye aldım ardından hemen link gitti sonra fiyatlandırma hatası diyip iptal ettiler ürünümü şu anlık thh kararını bekliyorum bende.
Teşekkür ederim.Bu arada çok güzel bir ekran kartı indirimden faydalanabilmene sevindim
güle güle kullan dostum
Emeklerinin karşılığını alınca insan çok mutlu oluyor. Kısa zamanda aynı duyguları yaşarsanız umarım. TeşekkürlerHayırlı olsunUmarım bende alabilirim iyi bir sistem.
Hayırlı olsunEkli dosyayı görüntüle 1604
İl dışındayım. Ekran kartını kargoladılar. Belki geldiğinde test için müsait olduğunuzda size uğramak isterim. Kutu açılışınıda yapabiliriz kartın. @OceanLaB hocam forum adına belki içerik olarakta düşünebilirsiniz. Bence güzel olabilir. Kartın testi vs.CORSAIR RM750X ürününden mi bahsediyorsunuz? 5900X ile çok büyük sorun çıkartacağını sanmıyorum ama ihtimal dahilinde tabi. Oyunda sorun olmayacaktır ama hem CPU hem GPU aynı anda diğer bileşenlerle bir işte yüke girerse yetmeyebilir. Yetmeyince ne olur sistem aniden kesilir, reset atar, siyah ekrana düşer veya kilitlenir hata vs. verir. Sonrasında tekrar başlatıp kullanabilirsiniz tabi ama bunlar olunca PSU değişimi şart demektir.
Teşekkür ederimHayırlı olsun![]()
Buna ben bir şey diyemem. Taner ve İsmail beyin taktirinde o durum.İl dışındayım. Ekran kartını kargoladılar. Belki geldiğinde test için müsait olduğunuzda size uğramak isterim. Kutu açılışınıda yapabiliriz kartın. @OceanLaB hocam forum adına belki içerik olarakta düşünebilirsiniz. Bence güzel olabilir. Kartın testi vs.
Teşekkür ederim![]()
İnşallah hocam thh ye gitti vatan bilgisayarın savunması bekleniyor 5294 TL'ye Asus 6700 xtyi bir daha bizim ülkede bulamamEvet hocam bu aralar bahsettiğiniz olay çok yaşandı. İptaller vs oldu. Bende sizden kısa bir süre önce farkettim indirimi. Umarım kartınıza kısa zamanda kavuşursunuz bedavaya almışsınız
Bu şekilde bir durum yaşandığında fiyatlandırma hatası sebebiyle ürün iptal edilir ve ücret müşterinin hesabına geri yatırılır ve ürün gönderimi olmaz. Bu durum için ürünü alırken kaşına çıkan satış sözleşmesinde fiyat değişikliği ve ürün iptali ile ilgili madde olması gerekir. Eğer madde yok ise Ekran kartın hayırlı olsun. Ürün fiyat değişikliği ve ürün iptali ile ilgili madde var ise paranı iade edeceklerdir. THH'de bu durumda her ne kadar seni desteklese de değişen birşey olmayacaktır. Satış sözleşmeni detaylı bir kontrol et istersen.İnşallah hocam thh ye gitti vatan bilgisayarın savunması bekleniyor 5294 TL'ye Asus 6700 xtyi bir daha bizim ülkede bulamam![]()
Hocam o konuda yanılıyorsun işte hiçbir sözleşme kanundan üstün değildir tüketici haklarında bu konuda kanun varBu şekilde bir durum yaşandığında fiyatlandırma hatası sebebiyle ürün iptal edilir ve ücret müşterinin hesabına geri yatırılır ve ürün gönderimi olmaz. Bu durum için ürünü alırken kaşına çıkan satış sözleşmesinde fiyat değişikliği ve ürün iptali ile ilgili madde olması gerekir. Eğer madde yok ise Ekran kartın hayırlı olsun. Ürün fiyat değişikliği ve ürün iptali ile ilgili madde var ise paranı iade edeceklerdir. THH'de bu durumda her ne kadar seni desteklese de değişen birşey olmayacaktır. Satış sözleşmeni detaylı bir kontrol et istersen.
Evet dediğin doğru kanun var biliyorum fakat satış sözleşmelerinde bu durumu firma kendi çıkarına çevirebilecek durumlar yapabiliyorlar. Umarım senin için en kısa sürede olumlu sonuçlanır.Hocam o konuda yanılıyorsun işte hiçbir sözleşme kanundan üstün değildir tüketici haklarında bu konuda kanun var