Yeni ekran kartım

AdarHngl

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba, yeni ekran kartı aldım ve bilgisayarıma taktım. Öncelikle oyunlardan attı ve bir türlü oyuna giremedim. Ben de format attım, ardından ekran kartı sürücüsünü kurdum ve bilgisayar hata vererek kapandı. Şuan Nvidia geforce experience uygulamasına girdiğim zaman "ERROR CODE: 0x0003" hatası veriyor. 
Bilgisayar özelliklerim:
Anakart: Asus ROG Strix B350-F Gaming
İşlemci:Ryzen 5 1500x
Ekran kartı: RTX 2060
Ram: 16GB DDR4 3200MHz
PSU:600V

Sorunu nasıl çözebilirim?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
PSU 'nuz 600W yazmışsınız nasıl bir ürün? Eğer yetersiz 12V gücüne sahipse yada kalitesi kötüyse güç odaklı bir sorun oluyor olabilir.

Ayrıca ekran kartınızın montajını ve güç vs. kablolarını doğru montajladığınızdan ve eksiksiz yaptığınızdan emin olun.

Anakart BIOS sürücünüzün güncellemesi varsa güncelleyin.

Son olarak işletim sisteminiz nedir? Windows 10 kullanmıyorsanız Windows 10 kurun ve birde ekran kartınızın kalıntılarını ve sürücüsünü DDU yazılımı ile silin.

KS

AdarHngl

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
PSU 'nuz 600W yazmışsınız nasıl bir ürün? Eğer yetersiz 12V gücüne sahipse yada kalitesi kötüyse güç odaklı bir sorun oluyor olabilir.

Ayrıca ekran kartınızın montajını ve güç vs. kablolarını doğru montajladığınızdan ve eksiksiz yaptığınızdan emin olun.

Anakart BIOS sürücünüzün güncellemesi varsa güncelleyin.

Son olarak işletim sisteminiz nedir? Windows 10 kullanmıyorsanız Windows 10 kurun ve birde ekran kartınızın kalıntılarını ve sürücüsünü DDU yazılımı ile silin.

[font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Win 10 kullanıyorum, DDU ile denedim, kasanın kendi PSU'su [/font]
[font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Kasa:https://www.vatanbilgisayar.com/xig...-kirmizi-led-fanli-cam-kasa.htm[/font][/SIZE]l

Kablolar doğru şekilde takılı, BIOS güncel.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri