Ben och medal x3 ü almak istiyordum ama stok bitti o yüzden alamadım yeni f/p sistemi beklesem mı yoksa toplassam mı diye düşünüyorum yorumlarınız nedir ?
Yasar' Alıntı:Ben pch medal x3 ü almak istiyordum ama stok bitti o yüzden alamadım yeni f/p sistemi beklesem mı yoksa toplasam mı diye düşünüyorum yorumlarınız nedir ?
OceanLaB' Alıntı:Yasar' Alıntı:Ben pch medal x3 ü almak istiyordum ama stok bitti o yüzden alamadım yeni f/p sistemi beklesem mı yoksa toplasam mı diye düşünüyorum yorumlarınız nedir ?
23 Nisan tarihinde yeni bir fiyat/performans sistem gelecek. Onun öncesinde de vardı. Fakat çıkacağımız firma 15 gün bizi oyalayıp "çok iyi fiyat vereceğiz" deyip, saçma sapan bir fiyat vermesinden ötürü iptal ettik.
theory of a dead man' Alıntı:OceanLaB' Alıntı:23 Nisan tarihinde yeni bir fiyat/performans sistem gelecek. Onun öncesinde de vardı. Fakat çıkacağımız firma 15 gün bizi oyalayıp "çok iyi fiyat vereceğiz" deyip, saçma sapan bir fiyat vermesinden ötürü iptal ettik.
Aynı marka bundle setler için de konuşamaz mısınız? Mesela Asus anakart-Ekran kartı gibi?
Reis sen youtube kanalında da varmiydin hiç hatta adın nedir çok meraj ettim "OceanLaB"OceanLaB' Alıntı:theory of a dead man' Alıntı:Aynı marka bundle setler için de konuşamaz mısınız? Mesela Asus anakart-Ekran kartı gibi?
Hocam o tarz ürünlere pek sıcak yaklaşmıyor firmalar. Ancak şansımı denerim.
Hocam önceki sistem ile aşağı yukarı aynı sistem olucak değil mi? Nvidia ekran kartı öncelik olur umarımOceanLaB' Alıntı:Yasar' Alıntı:Ben pch medal x3 ü almak istiyordum ama stok bitti o yüzden alamadım yeni f/p sistemi beklesem mı yoksa toplasam mı diye düşünüyorum yorumlarınız nedir ?
23 Nisan tarihinde yeni bir fiyat/performans sistem gelecek. Onun öncesinde de vardı. Fakat çıkacağımız firma 15 gün bizi oyalayıp "çok iyi fiyat vereceğiz" deyip, saçma sapan bir fiyat vermesinden ötürü iptal ettik.