Yeni gelecek sistemin ekran kartı bilgisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Onurhank58

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar cumartesi gelecek sistem RTX3000 serisi olacak 3060çıkarsa çok güzel olur fiyatı gene 10k altında olacağını düşünmüyorum rx6600 ilk çıktığında 10-11 seviyelerinde çıkmıştı şuanki döviz kuruna göre en kötü 11 olarak düşünüyorum sadece fikrimi söylüyorum sizin bunlar hakkında söylemek istediğiniz olursa yazın lütfen.

Simsekk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Katılıyorum dediğin fiyat aralığında bekliyorum tabi islemciye de bağlı .Adet kaç olacak acaba bi bilgilendirme yapılırsa çok iyi olur ya

mustafabey555

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
13
Cvp: Yeni gelecek sistemin ekran kartı bilgisi

Hangi sitede olacak sistem bir de tam saati kaç acaba?

Buraqxs

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Simsekk' Alıntı:
Katılıyorum dediğin fiyat aralığında bekliyorum tabi islemciye de bağlı .Adet kaç olacak acaba bi bilgilendirme yapılırsa çok iyi olur ya

İşlemci r5 3600 ya da 3600 x olur bence ama 10 binin altında olmaz gibi . O fiyat bu sisteme değer 5 yıl falan çok rahat götürür böyle bi sistem

KS

Onurhank58

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
RE: Cvp: Yeni gelecek sistemin ekran kartı bilgisi

mustafabey555' Alıntı:
Hangi sitede olacak sistem bir de tam saati kaç acaba?

Onlar hakkında bilgim yok ama inşallah beklediğimize değer ve alabiliriz

Buraqxs

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

recepgaming' Alıntı:
Gaming.gen.tr de olur bence

Bana önce hesap gibi geliyo ama umarım gaming gen tr olmaz kargo sonrası müşteri hizmetleri pek olumlu değil sanırım

recepp

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21

Buraqxs' Alıntı:
recepgaming' Alıntı:
Gaming.gen.tr de olur bence

Bana önce hesap gibi geliyo ama umarım gaming gen tr olmaz kargo sonrası müşteri hizmetleri pek olumlu değil sanırım

Aga bir önceki 3060lı sistem ince hesapta çıkmış ince hesap olabilir bu arada öyle attım da gaming gen tr diye son zamanlarda çok işbirlikleri olduğunu düşünüp ama ince hesap daha yakın geldi şimdi bana.

onur._celik

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

Orta seviye diyince ben 1660lı falan bir şey düşünmüştüm veya 1650. Diz direkt rtx 3000 demişsiniz ?

Ryzen 7 4800h,Gtx1650ti bilgisayarım var laptop. Sizce kendimi zorlayıp böyle bir sistem alayım mı masaüstü dizmek için yoksa ileriyi mi bekleyeyim? 
yani şimdi benim en azından oynanabilir varken sistemi  alıp hiç olmayan birinin hakkına girmek istemiyorum bir de elde bu gaming laptop varken masaüstü almak ne kadar gerekli? Cevaplarınız için teşekkürler şimdiden

Swers08

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

R5 3600 olması gerek veya üstü 3500x ile ben orta seviye olacağına inanmıyorum parasını hakeden bi işlemci değil belleklerin 3600 mhz  16 gb 500 gb orta bi ssd ekran kartıda rtx3060 veya dengi olması kanaatindeyim artık 1660 ti vb kartlara yatırım yapılmaması gerek amd tarafındaysa sanal destekler giriş seviyesinde ekonomik olduğunu düşünmüyorum arada 1 2 bin var yok beklentilerim yüksek bakalım hayırlısı .

KS

Onurhank58

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

General_Granger' Alıntı:
Sıvı soğutuculu İ5 11400 ile RTX 3060 da fena olmazdı aslında.

Bende bu yönde düşünüyorum illa sıvı soğutucu olmasına gerek yok ama sistem özellikleri bu seviyede güzel bir fiyata çıkarsa harbi ihtiyacı olanlar çok iyi yararlanır bende bekliyorum inşallah düşündüğüm olurda satın alabiliriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri