Yeni gelen bilgisayara

pcalacakadam

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
81
Dediğim gibi pazar günü gaming.gen trden hazır sistem almıştım, şimdi bu sisteme test yapmam gerekir mi herşeyi yapmışlar gibi (Windows, ramler vb) test de ettiklerini söylüyorlar. Şimdi benim bu sisteme test yapmam gerekiyor mu?

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Dediğim gibi pazar günü gaming.gen trden hazır sistem almıştım, şimdi bu sisteme test yapmam gerekir mi herşeyi yapmışlar gibi (Windows, ramler vb) test de ettiklerini söylüyorlar. Şimdi benim bu sisteme test yapmam gerekiyor mu?
Test yaptıklarını söylüyor ama yine de sorunlar çıkabiliyor. En sağlıklısı sizin yapacağınız test olur. Hem bir sorun varsa ilk geldiğinde daha hızlı aksiyon alırsınız.

Eymen

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
141
Bence artık kullanıcı adınızı pcalmisadam olarak değiştirmeli siniz :)

ZULTİA

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
43
bende ram frekansı felan ayarlıydı ama ekran kartinda ufak bi coil whine çikti iade etmicem gibi işlemci testi yapamadim ama ekran kartini test ettim sağlamdı

KS

pcalacakadam

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
81
Bence artık kullanıcı adınızı pcalmisadam olarak değiştirmeli siniz :)
LDKFODOGKDLVKFOFKGODNG mantıklı hocam

bende ram frekansı felan ayarlıydı ama ekran kartinda ufak bi coil whine çikti iade etmicem gibi işlemci testi yapamadim ama ekran kartini test ettim sağlamdı
Hocam coil whine çoğu kartta oluyo diye biliyorum o yüzden çok sorun değil. Zaten ses dışı performansa etki etmiyor.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri