- Konu Sahibi
@ckribrahimbence çok iyi fanlar 80de çalışıyordu 100 de çalışsa 60 olur gibi
@ckribrahimbence çok iyi fanlar 80de çalışıyordu 100 de çalışsa 60 olur gibi
Evet iyi duruyor. Sorun yok gibi. Hayırlı olsun işlemcine de bak. Stok soğutucu ile ısınır işlemci hava soğutma alabilirsin.bence çok iyi fanlar 80de çalışıyordu 100 de çalışsa 60 olur gibi
hocam hava soğutmalar kötü duruyor asus rog strix white renkte bir sıvı soğutucu almayı düşünüyorum 240mm ama kasa biraz küçük bir kasa asus gt301 sığdıranlar olmuş ama bakalım sıvı soğutucuyu aldığım zaman takamassam açarım konuEvet iyi duruyor. Sorun yok gibi. Hayırlı olsun işlemcine de bak. Stok soğutucu ile ısınır işlemci hava soğutma alabilirsin.
Yani o bütçene göre tercih dostum hava soğutma yeterli oluyor genelde o yüzden ilk onu söylüyoruz bütçeyi bilmediğimiz için.hocam hava soğutmalar kötü duruyor asus rog strix white renkte bir sıvı soğutucu almayı düşünüyorum 240mm ama kasa biraz küçük bir kasa asus gt301 sığdıranlar olmuş ama bakalım sıvı soğutucuyu aldığım zaman takamassam açarım konu
yardımlarınız için teşekkürlerYani o bütçene göre tercih dostum hava soğutma yeterli oluyor genelde o yüzden ilk onu söylüyoruz bütçeyi bilmediğimiz için.
Rica ederim dostum hayırlı olsun.yardımlarınız için teşekkürler