Yeni Hazır Sistemimde Ekrana Görüntü Gelmiyor

B3r4tx

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Dün vatan Bilgisayardan sistem topladım tüm kontrolleri yapıldı. Eve geldim monitöre bağladım herşey çalışıyor monitöre görüntü gelmiyor. KAblolarda fln sorun yok zaten kullanıyordum.

KS

B3r4tx

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Önce dp kablosunu taktım gelmedi görüntü. Sonra hdmi taktım yine ekran kartına taktım yne gelmedi. Sonra anakarta taktım hdmi kablosunu yine gelmedi. Monitörün beyaz ışığı yanıyor sanki görünütü gelicekmiş gibi. Sonra no signal diyor.

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Dün vatan Bilgisayardan sistem topladım tüm kontrolleri yapıldı. Eve geldim monitöre bağladım herşey çalışıyor monitöre görüntü gelmiyor. KAblolarda fln sorun yok zaten kullanıyordum.
Ekran kartının pinlerinin tümü takılmamış olabilir. bazen monitörlere tam oturmaya biliyor. Az daha giriyor mu diye kontrol edebilirsiniz.

KS

B3r4tx

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Kablo takıldığını algılıyor monitör. Ama görüntü gelmiyor. Şu an pcyi nasıl kapatabilirim bilginiz varmı. görüntü yok ama klavyeden kısa yolu vardır sanırım.

KS

B3r4tx

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Biraz bekleyince görüntü geldi. Sanırım windows yüklü usbyi anakarttaki usb portuna takınca oldu. KAsanın öünüde duran usb3.0 a takılıyken ekran gelmiyordu. Yardımlarınız için teşekkürler.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri