Yeni İşlemci Çalışmıyor

Ulasabi64

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
36
Arkadaşlar sarı siteden q9400 işlemci aldım bende e2180 vardı onun yerine taktım herşey hazır ekran kartı yok apu olarak açtım, fakat no Signal hatası çıktı ramleri temizledim yine bir şey olmadi 2 işlemcide de dahili grafik kartı yok ama eski anakartlarda açılıyor fakat q9400 açılmıyor hiç hata seside çıkmıyor yardım edin

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
Arkadaşlar sarı siteden q9400 işlemci aldım bende e2180 vardı onun yerine taktım herşey hazır ekran kartı yok apu olarak açtım, fakat no Signal hatası çıktı ramleri temizledim yine bir şey olmadi 2 işlemcide de dahili grafik kartı yok ama eski anakartlarda açılıyor fakat q9400 açılmıyor hiç hata seside çıkmıyor yardım edin
çok eskiler acaba q9400 için geçerli bir bios yüklü mü sistem çalışıyor ve görüntü yoksa bios güncellemesi lazım olur.

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
Ekran kartı taksam açılır mı sistem
Eğer iki işlemcide apu değilse ve anakart üstünde ki dahili grafik birimi görüntü veriyorsa bu durumda e2180 den görüntü alabilirken q9400 den alamıyorsanız harici ekran kartı taksanız yine görüntü alamayacaksınız büyük ihtimalle q9400 destekli bir bios güncellemesi lazım size diye düşünüyorum

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri