Yeni̇ Laptop Çok Isiniyor

orhank

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba arkadaşlar
Öncelikle iyi günler eşime '
ASUS ROG Zephyrus G14 GA402XV-NC027W' markalı oyuncu bilgisayarı aldık.İçerisinde windows 11 kurulu bir şekilde geldi.Eve geldik driver yükleme her şeyi hallettik ama düz çalışırken 70 dereceleri görüyor ,güç planından en yüksek işlemci ayarını 99 yaptım yine bir çözüm bulamadık yardımcı olabilecek var mı?

kratosreizz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Merhaba arkadaşlar
Öncelikle iyi günler eşime '
ASUS ROG Zephyrus G14 GA402XV-NC027W' markalı oyuncu bilgisayarı aldık.İçerisinde windows 11 kurulu bir şekilde geldi.Eve geldik driver yükleme her şeyi hallettik ama düz çalışırken 70 dereceleri görüyor ,güç planından en yüksek işlemci ayarını 99 yaptım yine bir çözüm bulamadık yardımcı olabilecek var mı?
fan çıkışlarını resimlerden baktım sağ sol arka ve alt taraflarında hava çıkışları var bilgisayarın alt hava çıkışlarını kapatmayın bende victus 16 var ilk aldığımda bendede aynıydı altına bi kitap koydum 70 dereceyi geçmiyor (oyunda)

KS

orhank

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
yaptık altına kitap koyduk ve arkadaşlarla steamdan çok yormayan 'tower unite' diye bi oyun oynadık oyundayken 84 dereceleri gördü.yeni alınan ve kaliteli bi bilgisayar bu kadar olmamalı diye düşünüyorum iade etmeli miyim

kratosreizz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
yaptık altına kitap koyduk ve arkadaşlarla steamdan çok yormayan 'tower unite' diye bi oyun oynadık oyundayken 84 dereceleri gördü.yeni alınan ve kaliteli bi bilgisayar bu kadar olmamalı diye düşünüyorum iade etmeli miyim
bana kalırsa iade et yeni bi laptopun ısınması normal değil iade edeceksen ve yeni laptop almayı düşünüyorsan kendi laptopumu önermek isterim

işlemci performans farkı da bu şekilde ekran kartı 120 w
1729380470405.png

KS

orhank

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
bakıcam biraz daha ama sonumuz iade gibi duruyor teşekkür ederim yardımın icin.nasıl oyunlarda ve normal yasantıda iyi mi?

kratosreizz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
bakıcam biraz daha ama sonumuz iade gibi duruyor teşekkür ederim yardımın icin.nasıl oyunlarda ve normal yasantıda iyi mi?
ben mimarlık öğrencisiyim aynı zamanda da hobi olarak bilgisayar mühendisliği de yapıyorum hiçbi alanda hiçbir sorunu olmuyor oyunlarda fps değerlerini merak ediyorsan rdr 2 ultra ayarlar ( herşey ultrada orta veya yüksekde değil )
rahat şekilde 70 80 fps alabiliyor dlss kapalı iken dlss açtığımda 80 ile 97 fps arası gidip geliyor pc ye yeni gelen god of war ragnarok oyununda ultra ayarlarda dlss kapalı iken 90 100 arası dlss açık iken 100 ila 140 fps gidip gelmekte alan wake 2 oyununda ultra ayarlar 80 90 fps dlss açık iken 90 105 fps arası rtx ultra yaptığımızda fps 55 ila 70 arası gidip gelmekte ısı değerleri sabit bu zamana kadar 70 i geçtiğini görmedim en baba 76 falan olmuştur bence bu oyunlarda ultra grafiklerde bu fps leri laptopda almak muazzam

KS

orhank

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
vay be baya ıyı ben masaustu pcm de bazen bu fpsleri görmüyorum :D
Teşekkür ederim yardımların için

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri