Yardım Yeni Model Kasa Eski Monitör

KS

alperents61

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
21
Hayır, sıkıntı değil.
Lütfen tüketici haklarına yani kanuna biraz göz gezdirin.
AYIPLI MALLARDA ilk 6 ay boyunca tüketiciye seçimlik hak sunar. Ürün ayıplı çıkarsa korkmanıza gerek yok. Ancak 6 ayı geçirtmeden kusuru varsa anlamanız gerekir.
Seçimlik hak nedir derseniz?
İster iade, ister değişim, ister tamir yaptırırsınız. Tamir durumunda herhangi bir malda değer kaybı oluşursa bunun tespiti ve fiyatında indirimi sözkonusu olabilir. Lakin bunları satıcılar ve servisler pek uygulamak istemiyor. THH başvurup sonuç almanız gerekiyor. O da genelde 6 ayda sonuçlanıyor, yoğun olmayan yerlerde 3-4 ay sürebiliyor.
Hocam son birşey soracağım eski monitör için bir kablo attınız ya onun dp versiyonu varmı diğer türlü dp kablosuna ekstra para vereceğim diğer türlü bu g244f e2 nin kablosu hdmi galiba fotoğrafını atayım

Hayır, sıkıntı değil.
AYIPLI MALLARDA ilk 6 ay boyunca tüketiciye seçimlik hak sunar. Ürün ayıplı çıkarsa korkmanıza gerek yok. Ancak 6 ayı geçirtmeden kusuru varsa anlamanız gerekir.
İster iade, ister değişim, ister tamir yaptırırsınız. Tamir durumunda herhangi bir malda değer kaybı oluşursa bunun tespiti ve fiyatında indirimi sözkonusu olabilir. Lakin bunları satıcılar ve servisler pek uygulamak istemiyor. THH başvurup sonuç almanız gerekiyor. O da genelde 6 ayda sonuçlanıyor, yoğun olmayan yerlerde 3-4 ay sürebiliyor.
Evet hocam hdmi kablosuymuş üstünde yaziyormuş acaba bu kabloyla 180hz alırmıyım yoksa dp zorunlumu

Hayır, sıkıntı değil.
Hocam bide güç kablosu yok bende monitör için G244F E2 den çıkınca geldi aklıma onunda linkini atabilirmisiniz

Son düzenleme:

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248
HDMI kablosu varsa her işinizi halleder o gerekli Hz hızınıda verir size sıkıntı olmaz . Hangi mönitöre güç kablosu alıcaksınız ?

KS

alperents61

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
21
HDMI kablosu varsa her işinizi halleder o gerekli Hz hızınıda verir size sıkıntı olmaz . Hangi mönitöre güç kablosu alıcaksınız ?
Fotograftaki monitore G244f e2 ye almiycam var zaten bide güç kablosu değil adaptörü hani varya bi ucu monitore diger ucunda fis yok buyuk birsey var kabloyu oraya takiyoruz (guc kablosunu) diger ucunu fişe bitiyor

Fotograftaki monitore G244f e2 ye almiycam var zaten bide güç kablosu değil adaptörü hani varya bi ucu monitore diger ucunda fis yok buyuk birsey var kabloyu oraya takiyoruz (guc kablosunu) diger ucunu fişe bitiyor
Öyle bir adaptör alicamda cok anlamiyorum link atabilirmisin

Ekli dosyalar

• 1000035944.jpg
    1000035944.jpg
    1.7 MB · Görüntüleme: 4

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248

KOCAEFE

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
658
Hocam son birşey soracağım eski monitör için bir kablo attınız ya onun dp versiyonu varmı diğer türlü dp kablosuna ekstra para vereceğim diğer türlü bu g244f e2 nin kablosu hdmi galiba fotoğrafını atayım

Evet hocam hdmi kablosuymuş üstünde yaziyormuş acaba bu kabloyla 180hz alırmıyım yoksa dp zorunlumu

Hocam bide güç kablosu yok bende monitör için G244F E2 den çıkınca geldi aklıma onunda linkini atabilirmisiniz
DP to VGA kablo. Arada ek parça bulunmuyor. Daha problemsiz çalışır.

KS

alperents61

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
21
Sorun olmaz ama yakınlarında Bilgisayarcı ya da Elektronikçi esnaf varsa onlardan alın,aldığınız yerde ürünü kontrol edip deneyebilirsiniz ve kargo süresi beklemezsiniz.
Hocam bu ilk site güvenilirmi hepsi buradada 300küsüratlı şey ilk sitede 100küsüratlı
Hocam birde bunun adaptörü ile güç kablosu lazım onunda linkini atabilirmisiniz adaptörü farklı geldi MSI G244F E2 ninki uymadı mesela burda bilgisiyarcı varda uzak baya elimle götürmem gerekiyor siparis veririm daha iyi

KOCAEFE

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
658
KS

alperents61

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
21
İlk linktekini alacağımda hocam su adaptör konusundada yardımcı olabilirmisiniz asıl güç alması için olan adaptör ve güç kablosu konusunda
Monitörün arkasında güç adaptörü için böyle bir giriş var
1000035978.jpg

KS

alperents61

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
21

KOCAEFE

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
658
Hocam birde bunun adaptörü ile güç kablosu lazım onunda linkini atabilirmisiniz adaptörü farklı geldi MSI G244F E2 ninki uymadı mesela burda bilgisiyarcı varda uzak baya elimle götürmem gerekiyor siparis veririm daha iyi
Siz monitörü 2. el mi aldınız?
Nereden aldınız ki adaptörü farklı geliyor?
Mümkünse aldığınız satıcıyla iletişime geçip orijinal adaptörü duruyorsa onu isteyin.

Yine de alacağım diyorsanız siz bilirsiniz.
12V 3A olan monitör güç adaptörlerine bakmalısınız. Ancak Watt değerlerinde farklılık olursa ve buna bağlı arıza olursa, ayrıca garantisi bulunmuyorsa monitör elinizde kalabilir.

Orjinal adaptöründen arattım ancak bulamadım. Yan sanayi veya başka marka monitör adaptörü bakmanız gerekecek.
Bir link ben de ekleyim ancak %100 düzgün çalıştıracağının garantisini veremeyiz:

@narcotic bir link paylaşmış zaten. Buna son çare olarak bakın.
Mümkünse önce aldığınız yerden veya kişiden orjinal adaptörünü sorun.

KS

alperents61

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
21
Siz monitörü 2. el mi aldınız?
Nereden aldınız ki adaptörü farklı geliyor?
Mümkünse aldığınız satıcıyla iletişime geçip orijinal adaptörü duruyorsa onu isteyin.

Yine de alacağım diyorsanız siz bilirsiniz.
12V 3A olan monitör güç adaptörlerine bakmalısınız. Ancak Watt değerlerinde farklılık olursa ve buna bağlı arıza olursa, ayrıca garantisi bulunmuyorsa monitör elinizde kalabilir.

Orjinal adaptöründen arattım ancak bulamadım. Yan sanayi veya başka marka monitör adaptörü bakmanız gerekecek.
Bir link ben de ekleyim ancak %100 düzgün çalıştıracağının garantisini veremeyiz:

@narcotic bir link paylaşmış zaten. Buna son çare olarak bakın.
Mümkünse önce aldığınız yerden veya kişiden orjinal adaptörünü sorun.
Hocam benim için suan gerekesiz araştırma yapmışsınız helal edin hakkınızı eski monitörden bahsediyordum msi dan değil orda demek istediğimde msi ın adaptörü eski monitöre uymadı uysaydi o tarz birsey alacaktım eski monitöre uyumlu bir adaptör lazım bende bilmiyorum bildiğiniz varsa link atabilirmisiniz demek istedim kusura bakmayin gereksiz bir arastirma yaptirtmisim

KOCAEFE

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
658
Hocam benim için suan gerekesiz araştırma yapmışsınız helal edin hakkınızı eski monitörden bahsediyordum msi dan değil orda demek istediğimde msi ın adaptörü eski monitöre uymadı uysaydi o tarz birsey alacaktım eski monitöre uyumlu bir adaptör lazım bende bilmiyorum bildiğiniz varsa link atabilirmisiniz demek istedim kusura bakmayin gereksiz bir arastirma yaptirtmisim
Eski monitörün tam modelini yazın ona bakalım.

G244F E2 adaptörü uymadı diyince, kendi adaptörü yerine yanlış adaptörle geldi şeklinde anladım.
Estafurullah sorun değil. Ufak bir iletişim problemi yaşadık. Forumda kime faydamız dokunduysa herkese tüm hakkımız helaldir. Zaten bunu gönüllü olarak yapıyoruz.

KS

alperents61

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
21
Eski monitörün tam modelini yazın ona bakalım.

G244F E2 adaptörü uymadı diyince, kendi adaptörü yerine yanlış adaptörle geldi şeklinde anladım.
Estafurullah sorun değil. Ufak bir iletişim problemi yaşadık. Forumda kime faydamız dokunduysa herkese tüm hakkımız helaldir. Zaten bunu gönüllü olarak yapıyoruz.
Hocam 30dk gec yazdim çünkü monitörün markasını modelini arastiriyordum buldum galiba MARKA LG Exper MODEL flatron E1940S

KOCAEFE

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
658
Hocam 30dk gec yazdim çünkü monitörün markasını modelini arastiriyordum buldum galiba MARKA LG Exper MODEL flatron E1940S
Buradan kitapçığına ulaşabilirsiniz:
1731527367861.png

Sayfa 29.
Resimde işaretlediğim kısım Türkiye'deki prizlere uygun olan modeller, diğer iki model ABD prizlerine uyumlu.

Bu iki linkteki ürün aynı.
Sizin monitör modelinize uyumlu olduğu kendi kitapçığında yazıyor.

Bu iki ürün de aynıdır. Yine kitapçığında yazan model.

Bunun yorumlarında E1940S model monitöre takıp kullandığını ve çalıştığını yazmışlar. Bu şekilde yorumlarda geri dönüşler var mı biraz inceleyin lütfen. Tüm linkleri inceleyemedim.

Linklerin fiyatlarına da bakmadım. Kusuruma bakmayın. Fiyat ve satıcı güvenilirliği konusunu size bırakayım. Tercih size kalsın. Uyum sağlamazsa iade alıp almadıklarını satıcıya sorabilirsiniz, ona göre sipariş edebilirsiniz.

Kılavuzda 12V 2.0 Amper yazıyor. Buna uyumlu olan adaptörler çalıştırır monitörü. Tabii monitörün sağlam olduğuna eminseniz. NOT: Satılan bazı adaptörlerde hem 2.0 Amper hem de farklı bir Ampere uyumluluk sağladığı açıklaması var. Şahsen benim de kafamı karıştırdı. Kitapçıktaki ürün kodlarından yola çıkarak satılan ürünlerin linkine ulaştığımı belirteyim.

KS

alperents61

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
21
Buradan kitapçığına ulaşabilirsiniz:
Ekli dosyayı görüntüle 39231
Sayfa 29.
Resimde işaretlediğim kısım Türkiye'deki prizlere uygun olan modeller, diğer iki model ABD prizlerine uyumlu.

Bu iki linkteki ürün aynı.
Sizin monitör modelinize uyumlu olduğu kendi kitapçığında yazıyor.

Bu iki ürün de aynıdır. Yine kitapçığında yazan model.

Bunun yorumlarında E1940S model monitöre takıp kullandığını ve çalıştığını yazmışlar. Bu şekilde yorumlarda geri dönüşler var mı biraz inceleyin lütfen. Tüm linkleri inceleyemedim.

Linklerin fiyatlarına da bakmadım. Kusuruma bakmayın. Fiyat ve satıcı güvenilirliği konusunu size bırakayım. Tercih size kalsın. Uyum sağlamazsa iade alıp almadıklarını satıcıya sorabilirsiniz, ona göre sipariş edebilirsiniz.

Kılavuzda 12V 2.0 Amper yazıyor. Buna uyumlu olan adaptörler çalıştırır monitörü. Tabii monitörün sağlam olduğuna eminseniz.
Son attığınız linktekini alacağımda benimkin Lg Exper E1940S ya exper in bir farkı olmaz değilmi ön panelinde lg yerine exper yazıyor

KS

alperents61

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
21
LG'nin markası yerine model ismini öne yazmışlarsa ondan kaynaklıdır.
Monitör markası LG yani.
Tamamdır hocam teşekkürler 3sayfalık bir forum olmuş :) dp dönüştürücü ve bu adaptör alınca sonunda tak çalıştıra geçeceğim iyi akşamlar iyi forumlar

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri