Öneri Yeni Nesil Psu Önerisi

Yağızzz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Rtx 4070 kullanacağım işlemci olarak Amd 7800x3d yada i7 13700k kullanacağım bende Asus rog strix 80 plus gold vardı iade edip yeni nesil alacağım sizce nasıl bir psu alabilirim bütçem 8700TL ama lütfen rica ediyorum fsp marka önermeyiniz.
Bir arkadaş önermiş zaten bende öneriyim MSI MPG A850G alabilirsin bende de aynısı var. İleriye dönük olsun diye 1000w alın

KS

HarbiyeliTRe

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Bir arkadaş önermiş zaten bende öneriyim MSI MPG A850G alabilirsin bende de aynısı var.
Hocam ben normalde asus rog aldık vatandan ama eski nesil almışım atx 3.0 yok ve pce 5.0 da yok ben sağlam bir şey istiyorum 8700TL bütçem var ona göre güzel bir şey önerebilirmisiniz aklımda Cooler master thermaltake ve asus var bunlar kötü marka değildir diye düşünüyorum.

Yağızzz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Hocam ben normalde asus rog aldık vatandan ama eski nesil almışım atx 3.0 yok ve pce 5.0 da yok ben sağlam bir şey istiyorum 8700TL bütçem var ona göre güzel bir şey önerebilirmisiniz aklımda Cooler master thermaltake ve asus var bunlar kötü marka değildir diye düşünüyorum.
Dedikleriniz kötü marka değil aklınıza yatan modeli varsa alabilirsiniz. Önceden psu alırken bayağı bi bakmıştım ama yeni nesilde direkt msi marka alıp geçtim. Corsair'ın psularıda gayet kaliteli şu modeli buldum.

KS

HarbiyeliTRe

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Dedikleriniz kötü marka değil aklınıza yatan modeli varsa alabilirsiniz. Önceden psu alırken bayağı bi bakmıştım ama yeni nesilde direkt msi marka alıp geçtim. Corsair'ın psularıda gayet kaliteli şu modeli buldum.
Bende bu modele baktım fena bir psu değil diğer markalarda ne önerirsiniz?

KS

HarbiyeliTRe

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Hocam aslında asus yada Corsair içime bir güven veriyor diğerleri sanki böyle ben 2 yıl sonra taklaya geleceğim gibi bakıyorum o yüzden.

KS

HarbiyeliTRe

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Arkadaşlar yeni konu açtım oraya gelip bilgi verirseniz sevinirim.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri