Soru Yeni Parçalar Topladım Fakat Görüntü Gelmiyor

bleexleaasor

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Sistem'im AM4 Bir Sistem di
Kasım İndirimlerinde :
Yeni Parçalar Aldım Parçalar Aldım Fakat Ekrana Görüntü Gelmiyor Kasa ışıkları Yanıyor ve İşlemci Soğuk Isınmıyor Hiç

Yeni Parçalar:
Anakart: B650M-R AM5 7200MHz OC
İşlemci: Ryzen 5 7500F
Ram : XPG 6000 MHz CL30 DDR5
SSD : Kioxia Exceria Pro 1TB 7300/6400

Daha önceden Termal Macunları kendim Degisiyordum İlk Defa Tam montajı kendim Yaptım parçalar tam oturdu eminim Kablolar da hata yaptığımı sanmıyorum ama yapmış da olabilirim Ne yapacağımı bilmiyorum Küçük bir şehirde yım Sağlam bir bilgisayarcı da yok lütfen yardımcı olur musunuz ?

solaris

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
736
Termal macunla bir ilgisi yok.
Bu tür sorunlarda görüp analiz ederek ilerlemek en iyi sonucu verir. Burada uzaktan tahmine yönelik öneriler sonuç vermeyebilir.

İlk olarak monitor kablolama kontrol edin.
Sonrasında güç-anakart-işlemci hata yapmadığınızı söylemişsiniz. Yine de bir tekrar kontrol edin.
Sonuç yine olumsuz ise

''Küçük bir şehirdeyım Sağlam bir bilgisayarcı da yok lütfen yardımcı olur musunuz ?''

Çok çok iyi anlayan olması gerkemiyor. Başında beklersiniz. Ertesi gün gel falan gerek yok kabul etmeyin

KS

bleexleaasor

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Az önce bir bilgisayarcıya gittim Ve Ellerinde AM5 Bir Anakart felan olmadığını Bulunduğum şehirde de kimse de kolay kolay bulunmayacağını söyledi kablolamam Herseyimin doğru olduğunu söylüyor Oda görüntü alamadı Clear CMOS olsun Bios pil çıkarma herşeyi denedik gelmiyor Parçaları da tek tek Test edecek başka sistem olmadığı için aldığım bütün ürünleri yarın iade etme kararı aldım başka bir tavsiyeniz varmı tek üzüldüğüm nokta aldığım ürünler kısa sürede çok fazla zamlanmis ram özellikle

solaris

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
736
Tamam, hiç zorlamaya, zamlanmış vb dert etmeye gerek yok. Elinizde kalıp kullanamdıktan sonra ve yeni ve yeni dert açma açısından.....

Bu sistem tam olarak ne idi fiyat açısından link var mı* Ekran kartı ???

Sıkıntıya gerek yok. Kullanamayıp sorun çıkardıktan sonra..

^^bütün ürünleri yarın iade etme kararı aldım^^
Umarım olumlu şekilde sonuçlanır. Geri ödemenizi alın ve uzaklaşın.
Başka parçalar ve sisteme yönelin......

solaris

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
736
Rtx 4060 Ti Hmmmm.
Nerden baksanız 18.000 den başlıyor..
İade edip paranızı geri almaya çalışın. Yani, umarım bir kılçık çıkarmazlar...
Gönlünüzü ferah tutun ve elde kalan parçaları da değerlendirerek tek tek parça seçerek bir sitem toplamaya çalışın...
(Not) hazır sisteme hayır, mümkünse

KS

bleexleaasor

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Eski sistemimi tekrar montajladim Gayet güzel çalışıyor elimde macun kalmadigi için macunsuz taktım fanı fakat en ufak islemde sıcaklık dan dolayı kapanıyor bilgisayar yarın macun temin edeceğim ve iadeleri bırakacağım

K1dot

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
46
Sistem'im AM4 Bir Sistem di
Kasım İndirimlerinde :
Yeni Parçalar Aldım Parçalar Aldım Fakat Ekrana Görüntü Gelmiyor Kasa ışıkları Yanıyor ve İşlemci Soğuk Isınmıyor Hiç

Yeni Parçalar:
Anakart: B650M-R AM5 7200MHz OC
İşlemci: Ryzen 5 7500F
Ram : XPG 6000 MHz CL30 DDR5
SSD : Kioxia Exceria Pro 1TB 7300/6400

Daha önceden Termal Macunları kendim Degisiyordum İlk Defa Tam montajı kendim Yaptım parçalar tam oturdu eminim Kablolar da hata yaptığımı sanmıyorum ama yapmış da olabilirim Ne yapacağımı bilmiyorum Küçük bir şehirde yım Sağlam bir bilgisayarcı da yok lütfen yardımcı olur musunuz ?
anakartda ledler yanıyor mu?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri