Hocam rtx4060ti r5 5600 Darboğaz yaparmialdınız mı alacak mısınız alacaksanız 5600 yaparsanız daha iyi olur
İnşaallah hocamyapmaz hocam 3070 ile 5600x kullanıyom 1080 de sorun yok oda yapmaz
battle gold stok bitmiş 16gb colorful 4060ti vardı 23k idi efsane cuma günü yine indirim gelir diye umuyorum gelirse baya uygun olur 23k gibi bi fiyatİnşaallah hocam
Hangisi daha iyi![]()
Battle Gold | AMD Ryzen 7 9800X3D | 48 GB DDR5 | ASUS RTX 5080 16 GB | 1 TB SSD OEM Paket - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri
PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleripckolik.com
hocam aldım bile en basitinden test etmek için valorant indirdim ama o kadar yüksek fps vermiyordualdınız mı alacak mısınız alacaksanız 5600 yaparsanız daha iyi olur
Kaç fps veriyordu senin sistemin hangisihocam aldım bile en basitinden test etmek için valorant indirdim ama o kadar yüksek fps vermiyordu
hocam max 500 u gördüm ama oda havaya bakarken dalan 250 fps ortalama görüyordum 1080pde grafikler orta ikenKaç fps veriyordu senin sistemin hangisi
Bende alacam da
sistemim vatandan aldım https://www.vatanbilgisayar.com/amd...g-msi-a520m-k-crucial-500gb-ssd-16gb-ram.html ssd anakart ram değiştirdimKaç fps veriyordu senin sistemin hangisi
Bende alacam da
Tm hocam ama iyi değil mihocam max 500 u gördüm ama oda havaya bakarken dalan 250 fps ortalama görüyordum 1080pde grafikler orta iken
eve geçince test yapıp gonderirim
sistemim vatandan aldım https://www.vatanbilgisayar.com/amd...g-msi-a520m-k-crucial-500gb-ssd-16gb-ram.html ssd anakart ram değiştirdim
bence süper bu fiyata ama darboğaz olayı canımı sıktı işlemciyi yükseltmenj tavsiye ederimTm hocam ama iyi değil mi
Ben de bunu alacambence süper bu fiyata ama darboğaz olayı canımı sıktı işlemciyi yükseltmenj tavsiye ederim
fiyatı çok iyiymiş güle güle kullan ilk defa mı güzel bilgisayar aliyorsunBen de bunu alacam
PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri
PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleripckolik.com
Yok ikinci ama öbürü çok kötüfiyatı çok iyiymiş güle güle kullan ilk defa mı güzel bilgisayar aliyorsun
Yok ikinci ama öbürü çok kötü
Teşekkürler hocam
Hocam klayve ve mouse Hangi markasrica ederim bende yeni aldım meraktan sormustum
yeni gördüm klavye gamepower saber rgb mouse ise razer viper mini ama kullandığım mouse küçük alışık değilsen alma bana küçük mouse harici rahat gelmiyorHocam klayve ve mouse Hangi markas
Hocam klayvenin tipi çok güzel kaç TL'ye aldınızyeni gördüm klavye gamepower saber rgb mouse ise razer viper mini ama kullandığım mouse küçük alışık değilsen alma bana küçük mouse harici rahat gelmiyor
zamanında 750 tlye aldım şuan 1200 olmuş öneririm güzel klavye ama bütçen varsa beyaz mekanik rgb alHocam klayvenin tipi çok güzel kaç TL'ye aldınız
Niye hocam Beyazzamanında 750 tlye aldım şuan 1200 olmuş öneririm güzel klavye ama bütçen varsa beyaz mekanik rgb al