Yeni pc

pcimherzamanbozuk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Eski pcme ekran kartı 3060 ve ryzen 5 5600g takdım pcye format atiyim dehdim çüknü windows bozuldu atarken habire bi çöküyor hemde ekartı yoğun olmayan işlerde fanını kapatğı için ısınıp kendisini güvenli moda alıyo 1050 tidede yaşıyodum fifada ama her zaman kapalı biosa bakıyom açma ayarı bulamadım işlemçinin içindeki ekran kartındada aynı disk seçme ekranında siyah ekran veriyo )eski hesap diye isim böyle(

Son düzenleme:

Aerox

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
56
Öncelikle lütfen biraz daha doğru bir Türkçeyle yazarmısınız tam anlayamadım sizi

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
Eski pcme ekran kartı 3060 ve ryzen 5 5600g takdım pcye format atiyim dehdim çüknü windows bozuldu atarken habire bi çöküyor hemde ekartı yoğun olmayan işlerde fanını kapatğı için ısınıp kendisini güvenli moda alıyo 1050 tidede yaşıyodum fifada ama her zaman kapalı biosa bakıyom açma ayarı bulamadım işlemçinin içindeki ekran kartındada aynı disk seçme ekranında siyah ekran veriyo )eski hesap diye isim böyle(
Merhaba bilgisayarınıza format attınız ve bilgisayarınız çalışıyor ama normal kullanırken bir den kapanıyor mu diyorsunuz?

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
Ona benzer format ekranında oluyo
format ekranında oluyorsa ya format için hazırladığınız usb ya da içeriğinde hata vardır eğer onda sıkıntı yoksa win yüklemeye çalıştığınız diskte hata vardır
Siz windows iso dosyasını microsofttan indirin sonra rufus ile yazdırıp temiz kurulum için tekrar deneyin.
İndirdiğiniz iso dosyası bozuk olabilir

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Harddisk veya anakartin biosunda yazılımsal hatalar olabilir. Sorunu daha detaylı ve sade dille anlatırsanız tam destek verebiliriz.

KS

pcimherzamanbozuk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Harddisk veya anakartin biosunda yazılımsal hatalar olabilir. Sorunu daha detaylı ve sade dille anlatırsanız tam destek verebiliriz.
Şimdi format atma ekranı geliyo ileri filan disk seçme yerinde sistem güvenli moda giriyo 3060 sıçakladığı için ana kart eski ama son sürüm olduğu içinde onun fanı oto ayalanıyo bios bilmediği için ayarlayanıyo oyuzden sıçaktan güvenli moda giriyo ama apuda nedense aynı güvenli moda giriyo

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Şimdi format atma ekranı geliyo ileri filan disk seçme yerinde sistem güvenli moda giriyo 3060 sıçakladığı için ana kart eski ama son sürüm olduğu içinde onun fanı oto ayalanıyo bios bilmediği için ayarlayanıyo oyuzden sıçaktan güvenli moda giriyo ama apuda nedense aynı güvenli moda giriyo
Hocam kartınız düz bios ve yükleme ekranında kapanma seviyesine gelemez diye düşünüyorum. Anakart modeliniz neydi ? PSU nedir ?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri