- Tepki
- 1
Ramleri marka ve mhz değerlerini yazarmısınBilgisayarıma yeni ram aldım taktım ekrana bu geliyor. F1 tıklıyorum bios a atıyor kaydet yeniden başlatı seçiyorum yine bu ekran çıkıyor ne yapmalıyım? (lütfen yardım edin)
Benim 2 tane 2 gb ram vardı almadan önce onların mhz leri 1333 dü onları çıkardım yeni ram aldım 8 gb 1600 mhz markası bigboyRamleri marka ve mhz değerlerini yazarmısın
Anakart max kaç destekliyor 1333 olabilir miBenim 2 tane 2 gb ram vardı almadan önce onların mhz leri 1333 dü onları çıkardım yeni ram aldım 8 gb 1600 mhz markası bigboy
Anakartıma baktım dxdiag dan modeline msı ms-7599 google arattım orda 1600 e kadar destekliyor yazıyorduAnakart max kaç destekliyor 1333 olabilir mi
İşlemcin destekliyor mu onada bakarmisin ?Anakartıma baktım dxdiag dan modeline msı ms-7599 google arattım orda 1600 e kadar destekliyor yazıyordu
Nerden bakabilirim onaİşlemcin destekliyor mu onada bakarmisin ?
İşlemci modeline eski ramleri takip dxdiag den bakabilirsinNerden bakabilirim ona
İşlemci modeline eski ramleri takip dxdiag den bakabilirsin
Yada cpu-z
baktım amd althon II X2 245 processorİşlemci modeline eski ramleri takip dxdiag den bakabilirsin
Yada cpu-z