- Tepki
- 42
Merhaba yakında siparişini verdiğim masa gelecek ve dekorasyon için işe yarar kablo gizleyicisi önerisi masa ve duvar için figür , dekor önerisi işe yarar ürün önerisi.
Tema tek renk mavi led ışığımdan ve beyaz Kanagawa dalgalalı mousepadim den dolayı okyanus temalı olacak. (Karayip Korsanları ve Yüzüklerin Efendisi hayranıyım) Elimde bulunan gerek olmayan ürünleri aşağı yazacağım almayı düşündüğümü de ekleyecim bunlara ek olarak öneriler istiyorum sizlerden.
Elimde olanlar :
Kanagawa mousepad
Spiral Kablo toplayıcı
1 adet yapışkanlı masa için kablo toplayıcı
3 Adet 50 lik beyaz raf + Setup için beyaz masa
Yeşillik için gün ışıklı beyaz saksıda yapraklar.
Kulaklık ve telefon tutucu
Unsinkable Boat dekoru
Sizlerden istediğim bunların dışında hem işime yarayabilecek ürünler ( Kablo düzenleme gizleme konusunda özellikle yerden veya kapı altından geçen kablo gizleme yöntemleri ile ilgili)
Kablo hakkında olmayan ürünlerde olur.
Dekor olarak ise Karayip Korsanları, okyanus , deniz , Yüzüklerin efendisi gibi mavi beyaz temaya uygun dekorlar ( Bunlar tablo çerçeve asılan sallanabilen haraketli haraketsiz ürünler)
Önemli Not : Ucuz yollu f/p olabilecek ürünler lazım.
Tema tek renk mavi led ışığımdan ve beyaz Kanagawa dalgalalı mousepadim den dolayı okyanus temalı olacak. (Karayip Korsanları ve Yüzüklerin Efendisi hayranıyım) Elimde bulunan gerek olmayan ürünleri aşağı yazacağım almayı düşündüğümü de ekleyecim bunlara ek olarak öneriler istiyorum sizlerden.
Elimde olanlar :
Kanagawa mousepad
Spiral Kablo toplayıcı
1 adet yapışkanlı masa için kablo toplayıcı
3 Adet 50 lik beyaz raf + Setup için beyaz masa
Yeşillik için gün ışıklı beyaz saksıda yapraklar.
Kulaklık ve telefon tutucu
Unsinkable Boat dekoru
Sizlerden istediğim bunların dışında hem işime yarayabilecek ürünler ( Kablo düzenleme gizleme konusunda özellikle yerden veya kapı altından geçen kablo gizleme yöntemleri ile ilgili)
Kablo hakkında olmayan ürünlerde olur.
Dekor olarak ise Karayip Korsanları, okyanus , deniz , Yüzüklerin efendisi gibi mavi beyaz temaya uygun dekorlar ( Bunlar tablo çerçeve asılan sallanabilen haraketli haraketsiz ürünler)
Önemli Not : Ucuz yollu f/p olabilecek ürünler lazım.