Soru Yeni̇ Si̇stem İçi̇n Yardim

hakannaykut

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Arkadaşlar merhabalar sistemi kurdum sizlerin sayesinde hepinize teşekkürlerimi sunuyorum izninizle bi kaç soru soracağım

1-ikinci dikey monitörüm 2k samsung g5 ama ekran 60hz 1440p olarak ayarlanıyor max bunu nasıl düzeltebilirim

2-ekran kartı,işlemci vs. Bunların calısmasının düzgün sorunsuz oldugunu nasıl tespit ederim

3-windows 11 kurduktan sonra sürücü driverleri otomatik güncellendi ve kuruldu kurulmayan bi ürün driver veya sürücüsü varmıdır buna nerden bakabilirim

kuru cacık

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
773
Aygıt yöneticine bak Ünlem işareti falan filan yoksa ,driverler tamamdır.

İşlemci ve anakrtı test için cinebench testi yapacaksın Puan olması gibi ise,makina tam gaz çalışıyor,demektir.

E.kartını hiç testle falan zorlama Oyunda belli olur,zaten.

Sıcaklıklara dikkat edeceksin:

beratyvz53

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Arkadaşlar merhabalar sistemi kurdum sizlerin sayesinde hepinize teşekkürlerimi sunuyorum izninizle bi kaç soru soracağım

1-ikinci dikey monitörüm 2k samsung g5 ama ekran 60hz 1440p olarak ayarlanıyor max bunu nasıl düzeltebilirim

2-ekran kartı,işlemci vs. Bunların calısmasının düzgün sorunsuz oldugunu nasıl tespit ederim

3-windows 11 kurduktan sonra sürücü driverleri otomatik güncellendi ve kuruldu kurulmayan bi ürün driver veya sürücüsü varmıdır buna nerden bakabilirim
Ekran kartı için Furmark, işlemci için aıda64 testi yapabilirsin.

KS

hakannaykut

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Aygıt yöneticine bak Ünlem işareti falan filan yoksa ,driverler tamamdır.

İşlemci ve anakrtı test için cinebench testi yapacaksın Puan olması gibi ise,makina tam gaz çalışıyor,demektir.

E.kartını hiç testle falan zorlama Oyunda belli olur,zaten.

Sıcaklıklara dikkat edeceksin:
Sıcaklık değerleri ne olması gerekiyor parçaların bi rehberi varmıdır

kuru cacık

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
773
Rehber olmaz. İşlemcini ,boşta ve oyundaki sıcaklklarını yazacaksın.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri