Yeni sistem almayı düşünüyorum fikir verirseniz sevinirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

8sret

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
[font="Segoe UI", "Helvetica Neue", Helvetica, Roboto, Oxygen, Ubuntu, Cantarell, "Fira Sans", "Droid Sans", sans-serif]İşlemci : Ryzen 2700x[/font]
[font="Segoe UI", "Helvetica Neue", Helvetica, Roboto, Oxygen, Ubuntu, Cantarell, "Fira Sans", "Droid Sans", sans-serif]Anakart : Asus Rog Strix x470-F[/font]
[font="Segoe UI", "Helvetica Neue", Helvetica, Roboto, Oxygen, Ubuntu, Cantarell, "Fira Sans", "Droid Sans", sans-serif]Ram : Markasına Henüz Karar Vermedim. Cl 14 3200 Mhz[/font]
[font="Segoe UI", "Helvetica Neue", Helvetica, Roboto, Oxygen, Ubuntu, Cantarell, "Fira Sans", "Droid Sans", sans-serif]Ekran Kartı : Gigabyte 2080 Ti ( Eğer amazonda vergi iadesi devam ediyorsa amazondan alacağım.) [/font]
[font="Segoe UI", "Helvetica Neue", Helvetica, Roboto, Oxygen, Ubuntu, Cantarell, "Fira Sans", "Droid Sans", sans-serif]Kasa : Corsair Vengeance C70 Askeri Yeşil[/font]
[font="Segoe UI", "Helvetica Neue", Helvetica, Roboto, Oxygen, Ubuntu, Cantarell, "Fira Sans", "Droid Sans", sans-serif]Güç Kaynağı : Corsair HX750 . Eğer hx750 ve hx750i arasındaki farkı bilen yada fikir sahibi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.[/font]
[font="Segoe UI", "Helvetica Neue", Helvetica, Roboto, Oxygen, Ubuntu, Cantarell, "Fira Sans", "Droid Sans", sans-serif]Sıvı Soğutma : İşlemcinin stok soğutucusunun performansından memnun kalanlar var. Ben de ekstra soğutucu almayı düşünmüyorum. Ama çok fark olur derseniz H115i alabilirim belki.[/font]
[font="Segoe UI", "Helvetica Neue", Helvetica, Roboto, Oxygen, Ubuntu, Cantarell, "Fira Sans", "Droid Sans", sans-serif]Hdd : Wd 7200 rpm 2 TB[/font]
[font="Segoe UI", "Helvetica Neue", Helvetica, Roboto, Oxygen, Ubuntu, Cantarell, "Fira Sans", "Droid Sans", sans-serif]SSD : Samsung 970 Evo 500 gb[/font]
[font="Segoe UI", "Helvetica Neue", Helvetica, Roboto, Oxygen, Ubuntu, Cantarell, "Fira Sans", "Droid Sans", sans-serif]Monitör : Henüz karar vermedim ama yüksek ihtimalle 4k 60 fps 1 ms bi monitör alacağım.[/font]
[font="Segoe UI", "Helvetica Neue", Helvetica, Roboto, Oxygen, Ubuntu, Cantarell, "Fira Sans", "Droid Sans", sans-serif]Bütçe konusuna gelecek olursak net bir bütçe yok kafamda ama maksimum 20 bin. Bu demek değildir ki kesin 20 binlik pc alacağım. Duruma göre bakacağım[/font]

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Tavsiyem yeni INTEL 9. nesil işlmecileri bekleyin bugün tanıtılacak yanlış bilmşyorsam anakartları piyasaya çıkmaya başladı bu ay sonuna kadar piyasada olurlar 20.000 TL ciddi para işlemciler gelsin fiyatları açıklansın duruma göre tercih yapın.

met 61

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
0
Arada bilgi vereyim. :)

HX 750i alınması daha makbuldür.Diğer seri 30 desibel,. Bu seri,20 db . Ses önemli.
 750İ de cpu beslemesi çift EPS dir. Alacağınız anakartta ,çift besleme olabiliyor artık ,yeni nesillerde.

Ryzen alacak olursanız,ki bence de inteli bi görün önce- anakartı kesinlikle şu muazzam anakart yapın. Asus ile aynı fiat. 

VRM ,yani güç besleme devreleri çok ileri. Bi anakartta, stabilite için ,en gerekli hususlardan birisi. :shy:

Anakart ısınmıyor.

Biosu ,ile bellek uyumu ,çok yüksek seviyede.

https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=9544

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri