Yeni Sistem Montaj Ve Güncelleme Hakkında Yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

olyywer

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar merhaba, 
Geçende sistem toplama için tavsiye başlığı açmıştım parçaları tek tek toplayarak siparişi verdim. Danışmak istediğim konu sistem parçaları elime ulaştığında montajı, işletim sistemini kurmak vs. kendim yapmam mı yoksa bir bilgisayarcıya götürmem mi?(Min 50 tl) İnternette montaj ve güncellemeler hakkında birçok video var. Windows atmak da eskisi gibi zor değil. Montajı da dediğim gibi videolardan bakarak yapabileceğimi düşünüyorum ancak kablolama takılıyor biraz kafama siz ne tavsiye edersiniz?

Enes Yavuz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Öğrenmeniz amacı ile montajı sizin yapmanızı öneririm ileride sürekli bilgisayarcıya bağımlı kalmayacaksınızdır bu sayede.Ama bilgisayarcıya götürürseniz ise sizden 100TL ücret alır tahmini olarak.Bence kendiniz montajı videoları izleyerek yapabilirsiniz.Dikkatli olmanız gerekli tabi.

KS

olyywer

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Yavuz' Alıntı:
Öğrenmeniz amacı ile montajı sizin yapmanızı öneririm ileride sürekli bilgisayarcıya bağımlı kalmayacaksınızdır bu sayede.Ama bilgisayarcıya götürürseniz ise sizden 100TL ücret alır tahmini olarak.Bence kendiniz montajı videoları izleyerek yapabilirsiniz.Dikkatli olmanız gerekli tabi.

Yakınımda bilgisayarcı var tanıdık 50ye yaparım dedi. Parça montajı, windows, programlar vs. Ama nette w10 pro 40 50 tlye satılıyor montajı kendim yapıp onu alsam mı diye düşündüm ne tavsiye edersiniz onun atacağı w10 orjinal değil tahminimce.

KS

olyywer

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bir şey daha danışmak istiyorum. Benim monitör eski ve vga çıkışlı yeni sistemimdeki ekran kartı gtx 1650 ve hdmi çıkışlı bunun için dönüştürücü var sanıyorum dönüştürücü kullanmak sıkıntı çıkarır mı ve önerebileceğiniz bir dönüştürücü var mı?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
İyi bir dönüştürücü sorun yaratmaz öneri yapabilirim isterseniz düönüştürücü için?

Montaj için eğer sorduğunuz PC tamircisi iyi biri ise ve işinin ehliyse montajı yaptırabilirsiniz ancak yanında durun montaj esnasında parçalara zarar vs. gelirse ne olduğunu görürsünüz yada eksik parça vs. çıkarsa tanık olur size.

Ayrıca montaj için eğer yardıma ihtiyacınız olursa facebook üzerinden yada Whatsapp üzerinden size video görüşme ile yardımcı olabilirim.

KS

olyywer

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
İyi bir dönüştürücü sorun yaratmaz öneri yapabilirim isterseniz düönüştürücü için?

Montaj için eğer sorduğunuz PC tamircisi iyi biri ise ve işinin ehliyse montajı yaptırabilirsiniz ancak yanında durun montaj esnasında parçalara zarar vs. gelirse ne olduğunu görürsünüz yada eksik parça vs. çıkarsa tanık olur size.

Ayrıca montaj için eğer yardıma ihtiyacınız olursa facebook üzerinden yada Whatsapp üzerinden size video görüşme ile yardımcı olabilirim.

Monitör için bir dönüştürücü kullanmak zorundayım nette gezindim birçok marka model var. Aşağı yukarı 30tlden 150tlye kadar gidiyor. Uygun fiyatlı güzel bir dönüştürücü önerirseniz memnun olurum. Montaj için de parçaları bekliyorum şimdilik kendim yapmaya karar verirsem ulaşırım size ilginiz için teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri