- Konu Sahibi
Evet
Rx 6700ekran kartın varmı
Rx 6700ekran kartın varmı
bıos güncellemesi yaptınmıEvet
Rx 6700
Hayır çünkü pcden görüntü alamıyorum hiç bir şekildebıos güncellemesi yaptınmı
ekran kartın çıkar anakart görüntü alıyormusunHayır çünkü pcden görüntü alamıyorum hiç bir şekilde
Denedim şimdi ve hayır görüntü almıyorumekran kartın çıkar anakart görüntü alıyormusun
ramlar çıkar yeniden tak sil silgile
Denedim fakat yine gelmiyor görüntü
Anladım teşekkür ederim vakit ayırıp ilgilendiğiniz için gencergamingi arayıp derdimizi anlatıcaz o zaman mecburMonitör Neden Sinyal Yok Der?
Monitörünüz sinyal yok hatası verdiğinde panik yapmadan durumu çözebiliriz. Öncelikli olarak, monitörün neden sinyal yok dediğini araştırmak gerekiyor. Bir monitörün sinyal yok hatası vermesi çok basit bir nedene de bağlı olabilir. Bunu öğrenmek için bazı detaylara bakmak gerekiyor. İlk olarak her sinyal yok hatasında olduğu gibi monitör ile bilgisayar kasası arasında ki bağlantı kablolarını kontrol etmek gerekiyor. Bu aşamada güç kablosunu kontrol etmenize gerek yoktur. Ekranda yazıların olduğunu görüyorsak elektrik var demek oluyor. Dolayısıyla güç kablosu ile herhangi bir işimiz yoktur. Bağlantı kablolarında herhangi bir problem var mı yok mu buna bakmak gerekiyor. Bu aşamada kablolar takılı bile olsa çıkartıp takmak etkili olabiliyor. Bazı zamanlarda kablolar takılı olsa bile tak takılmamış olabiliyor. Bu aşamada aralardan toz girerek kablolarda temassızlık olmasına neden olabiliyor. Bu aşamada kabloları takıp çıkartmak sorunu çözmeye olanak tanıyabiliyor.
Bu bilginin yanı sıra kablonun kendisinde de problem olabiliyor. Özellikle sıkış alanlarda kabloların sıkışması ve zarar görmesi mümkün bir durumdur. Yeni nesil HDMI kablolar çok ince olduklarından dolayı eski nesil VGA kablolara göre daha ince yapıdadır. Bu aşamada kabloların zarar görmesi çok daha mümkün bir durumdur. Kabloda da sorun olmadığını görüyorsanız sisteminizin ekran kartını kontrol etmeniz gerekecektir. Yukarıda belirttiğim sorunlardan hiçbiri yoksa sorun büyük bir ihtimalle donanımsal olacaktır. Bu aşamada bir uzmandan destek almanız çok daha iyi olacaktır.
evde başka mönitör varmıAnladım teşekkür ederim vakit ayırıp ilgilendiğiniz için gencergamingi arayıp derdimizi anlatıcaz o zaman mecbur
hocam dediğim seyi yaptınız mı ?Hayır çünkü pcden görüntü alamıyorum hiç bir şekilde
Pcyi daha az önce kargosunu açtım yeni geldi
Evet yaptım hocam da malesefhocam dediğim seyi yaptınız mı ?
Tabiki birazdan ileteceğimsistemin açık durumdayken kasa ve ekran kartı bağlantılarını çekip atarmısınız
sistemin açık durumdayken kasa ve ekran kartı bağlantılarını çekip atarmısınız
kablo baglantılarını çek mönitör yazı çıkıyorsa görüntüsü atbaşka foto varmı
bide video çekbaşka foto varmı
kablo baglantılarını çek mönitör yazı çıkıyorsa görüntüsü at
Eski bir amd ekran kartı buldum onunla bütün her şeyin kurulumunu yaptım biosu dahi güncelledim sorun ekran kartındaymış ekran kartı bozuk. Ekran kartını geri göndereceğim ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim .bide video çek