Hani bir soru var ya; "ne kadar büyük ki RTX 4090?" sanırım daha iyi özetlenemezdi 
Hocam bende 1650 var o daha uyumlu olur size gönderin bana 4090’ı
O kadar parça geliyor incelemelerden bir tane mi kalmıyor size hocam ?Olurdu ama bende gt730 var hocam ya![]()
bide ben 3 fanlı devasa diyordum 4090 harbi de DevasaaaaaHani bir soru var ya; "ne kadar büyük ki RTX 4090?" sanırım daha iyi özetlenemezdi
Ekli dosyayı görüntüle 14281
O kadar parça geliyor incelemelerden bir tane mi kalmıyor size hocam ?
O zaman ayın üyesine verilen ürünler hep inceleme karşılığında kalan ürünler.İncelemeye gelen ürün markaya iş bitince geri gidiyor. Çünkü Türkiye'de gelen ürün sayısı 3-5. Medyaların hepsi video çektiği için, bendeki ürünle işim bittikten sonra geri gönderiyorum ki diğer medya da ürünün inceleme videosunu çekebilsin.
Ha, ürünlerin bizde kaldığı olmuyor mu? Tabii ki oluyor. Mesela Z790 anakart ihtiyacım var. Markadan talep ediyorum. Ürünü bende bırakıyorlar ama karşılığında inceleme videosu istiyorlar. Beleşe ürün yok![]()
Senin canın sağolsun hocamOlurdu ama bende gt730 var hocam ya![]()
ama harbi adam taner abiye cok benziyorTaner Hocam 5090 Anakarta Bağlama Cabaları
Ekli dosyayı görüntüle 14609
Taner abi @OceanLaB ekran kartın ağrılığını nasıl kaldırıyor merek ettim şuan birde ekran kartı ağrılığı nedir.?Hani bir soru var ya; "ne kadar büyük ki RTX 4090?" sanırım daha iyi özetlenemezdi
Ekli dosyayı görüntüle 14281
Vay be ne karttı tam 10 sene kullandım abi bee anılarrrOlurdu ama bende gt730 var hocam ya![]()
3 4 kilo diye biliyorumTaner abi @OceanLaB ekran kartın ağrılığını nasıl kaldırıyor merek ettim şuan birde ekran kartı ağrılığı nedir.?
Anakart nasıl taşıyor ağa o ağrılığı hele birde yatay pozisyonda monte edilirse.3 4 kilo diye biliyorum
Vay be 4090ları deneyip gt730a kalmakda kötüdürOlurdu ama bende gt730 var hocam ya![]()