Yeni Sistem Ve Kendimce Sorunları

KS

BeratLO

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
pc hocası goat v 2 aldım ben de şuan asla csgo 2 oynayamıyorum saniye başı drop giriyor valo düşük ayarlarda inceleme videsounda 400 500 fps alan aynı sistem ben de 260 190 arası alıyor hala bir çözüm bulamadım
Hocam aynen öyle bende Burak Şolt kasasını aldım normal stok şeklinde PUBG de rozhok gibi kalabalık bi mapte bir sürü evli yerde ultra ayarlarda 200 fps altına düşmüyordu inceleme videosunda ben düşük ayarda oynamama rağmen ve sistemin işlemci ve anakartı yükseltmeme rağmen yinede daha düşün alıyorum bazen 80 e düşüyor

KS

BeratLO

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Normal değil soğutucu al
Hocam hangi sıvı soğutucuyu tavsiye ediyorsunuz ? Ve kullanırken bir şey yapmamız gerekiyor mu bazen sistem videolarında görüyorum su filan ekleme yapıyorlar onlar üst düzey soğutucular değil mi?

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046
Hocam hangi sıvı soğutucuyu tavsiye ediyorsunuz ? Ve kullanırken bir şey yapmamız gerekiyor mu bazen sistem videolarında görüyorum su filan ekleme yapıyorlar onlar üst düzey soğutucular değil mi?
R5 5600 du dimi

kihei

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
166
Beyler wraith stealth soğutucu kullanıyorsunuz. Fare koysanız üflese o daha iyi soğutur. Soğutucu almanız gerek @Sahuraka nın dediği gibi.

KS

BeratLO

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
5600x ve kasam normalde böyle temperli cam fazla ısındığından dolayı camınını çıkarttım sıvı soputma alırsam eğer takayım mı yoksa böyle açık mı kalsın sizce ?

Ekli dosyalar

• IMG_1640.jpeg
    IMG_1640.jpeg
    314.1 KB · Görüntüleme: 12

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046
5600x ve kasam normalde böyle temperli cam fazla ısındığından dolayı camınını çıkarttım sıvı soputma alırsam eğer takayım mı yoksa böyle açık mı kalsın sizce ?
Sıvı soğutma alırsan tak cami bence arctic 240mm al

KS

BeratLO

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Sıvı soğutma alırsan tak cami bence arctic 240mm al
Bunu aldım da montajını nasıl yapabilirim ? Bir zorluğu var mı acaba çünkü hiç montaj filan yapmadım bilgisayarla ilgili ve yardımcı olur musunuz bana ?

Ekli dosyalar

• IMG_1718.png
    IMG_1718.png
    2.8 MB · Görüntüleme: 10

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri