45.000-60.000 TL Yeni Sistem

ali.kahraman

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İşlemci
Bilmiyorum
Ekran Kartı
Bilmiyorum
Merhaba, uzun zaman sonra yeni bir bilgisayar almak istiyorum 10 yıldır eski laptobumu kullanıyorum ve son çıkan sistemlere vs hakim değilim. Rahatça hem her türlü oyunu oynayabileceğim, hemde normal günlük işlerimi yapmak istediğim zaman rahat yapabileceğim bir sistem arıyorum. Bazen zevk için video editi fotoğraf düzenleme vs gibi. Hazır kasalar için hangi siteyi takip etmeliyim? kampanyaların çok olduğu veya şu an önereceğiniz ne var? Bütçem 50K kasa için 20k da ekran için bu bütçe yeterlimidir istediğim şeyler için. Teşekkürler.

Son düzenleme:

rebif

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Merhaba, uzun zaman sonra yeni bir bilgisayar almak istiyorum 10 yıldır eski laptobumu kullanıyorum ve son çıkan sistemlere vs hakim değilim. Rahatça hem her türlü oyunu oynayabileceğim, hemde normal günlük işlerimi yapmak istediğim zaman rahat yapabileceğim bir sistem arıyorum. Bazen zevk için video editi fotoğraf düzenleme vs gibi. Hazır kasalar için hangi siteyi takip etmeliyim? kampanyaların çok olduğu veya şu an önereceğiniz ne var? Bütçem 50K kasa için 20k da ekran için bu bütçe yeterlimidir istediğim şeyler için. Teşekkürler.
hocam siz o bütçeyi biraz daha artırın şu ürünü kaçırmayın

özelleştirmelerden
anakart b850m-g
ekran kartına tıkladığınızda nvdia yanında amd yazar küçük ordan asus prime 9070xt
soğutucu da segotep fz6 pro
59k civarı yapıyor

ama değer

2k monitör alırsınız
10k ya bile var ama hadi 15k ya kadar aldınız diyelim zaten 20k monitöre ayırmıştınız 15k ya düşürünce 5k kaldı
aslında sistem için extra 5k daha çıkarmış olacaksınız bütçeye göre (10k görünse bile fark)

ama 50k bütçe ile 9060xt 5060 ti sistem toplarsınız

bu attığım sistemde bir fiyatlandırma hatası var
ama firma müşteri memnuniyeti adına siparişleri iptal etmeyeceekmiş

1778788575968.png

KS

ali.kahraman

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
eğer bu daha avantajlı diyorsanız çıkarım dediğiniz fiyata, ama yazdığınız soğutucu seçeneğini göremedim listede.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri