Smokinli 3060lı sistem yakın zamanda geldi belki Ye ürünler tanıtılınca gelebilir diye düşünüyorum ben mesela ryzen 7000 RX 7000 RTX 4000 gibiHocam okullar açılmadan smokinli 3060ti 3070 sistem yakışır gibi geliyor
Çok hızlı tükendi doğal olarakSmokinli 3060lı sistem yakın zamanda geldi belki Ye ürünler tanıtılınca gelebilir diye düşünüyorum ben mesela ryzen 7000 RX 7000 RTX 4000 gibi
Yeni serilere smokin nasıl gelsin ? Doların TL ile değiştirilmiş hâlindeki fiyatı bile deli gibi uçacak nasıl indirim olsun.Smokinli 3060lı sistem yakın zamanda geldi belki Ye ürünler tanıtılınca gelebilir diye düşünüyorum ben mesela ryzen 7000 RX 7000 RTX 4000 gibi
Zor onlarlaSmokinli 3060lı sistem yakın zamanda geldi belki Ye ürünler tanıtılınca gelebilir diye düşünüyorum ben mesela ryzen 7000 RX 7000 RTX 4000 gibi
Onlarla olacağını kastetmedim o parçalar çıkınca geleceğini kastettim yani fiyatlar düşer diye falan.Zor onlarla
Hocam onlarla kastetmedim o parçalar piyasaya çıkınca farklı parçalarla gelir diye fiyatlar ucuzlayacağından.Yeni serilere smokin nasıl gelsin ? Doların TL ile değiştirilmiş hâlindeki fiyatı bile deli gibi uçacak nasıl indirim olsun.
Ben yanlış anlamışım o zaman. O hâlde olabilir ama yeni seri çıkmazken bile çok ucuz fiyata smokin yapan adam yeni seri çıkıp fiyatlar ucuzlayınca (dolar ve ülke ekonomisi aynı kalırsa) yarı fiyatına bile yapabilir.Hocam onlarla kastetmedim o parçalar piyasaya çıkınca farklı parçalarla gelir diye fiyatlar ucuzlayacağından.
Ustam onlarla sistem çıkması kart çıktıktan sonra 6 ay sürer 6500 lerde olduğu gibiOnlarla olacağını kastetmedim o parçalar çıkınca geleceğini kastettim yani fiyatlar düşer diye falan.