Yeni Sisteme Anakart

Falx

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhabalar, yeni sistem topluyorum hatta çoğu parçayı aldım, henüz almadıklarım ANAKART, KASA ve HDD kaldı.

İşlemci- AMD Ryzen 5 3600

Ekran Kartı-Sapphire RX 5700 XT Nitro +

Ram- [font=AvenirNextLTPro, Helvetica, sans-serif]Thermaltake Toughram 16GB (2x8GB) 3600MHz[/font]

[font=AvenirNextLTPro, Helvetica, sans-serif]Güç Kaynağı-High Power 750 80+ Br[/font]

[font=AvenirNextLTPro, Helvetica, sans-serif]( En Önemlisi )Anakart-Gigabyte B450 Gaming X düşünüyordum ama ileri dönük daha iyi bir kart almam gerektiği Ryzen 3. nesilleri çalıştırmadığı söylendi tam olarak bilemiyorum çünkü satılan yerlerde kutularına bakıyorum 1.ve 2.nesil yazıyor bazı sitelerde de destekleyen işlemcilerde sadece 3,5 ve 7 yazıyor ve bu rami bu anakartta 3600 MHz de kullanabilir miyim uygun fiayat satan sitelrerde 2133 MHz diyor ve 3 binli Mhzler listede görünmüyor yoksa başka bir anakarta dönebilirim 1000 TL kadar bir bütçem var.[/font]

[font=AvenirNextLTPro, Helvetica, sans-serif]Kasa-XPG İnvader Siyah almayı düşünüyorum ama şuan hiçbir yerde bulamadım hep tükenmiş, olanlarda 700 küsürlerde satıyor o kadar verilmez bence, tekrar stoklara girmesini bekliyorum.[/font]

[font=AvenirNextLTPro, Helvetica, sans-serif]HDD-Seagate Barracuda 2 TB 7200 rpm düşünüyorum.[/font]

KS

Falx

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
3. Nesil işlemci destekliyor bu o zaman doğrumu hocam yani bende ki ryzen 5 3600 ü çalıştırır ? Birde sizce değer mi bunu almaya 300 tl fazla verip ?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri