Yeni Sisteme Monitör Bağlamak?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

beratgulserr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar yakında yeni bir sistem alıcam ama yeni bir monitör almak için suan bir bütçem yok açıkçası ve 1440×900 çözünürlükte eski monitörümü kullanmayı düşünüyorum ama monitör çıkışım VGA olduğu için yeni bir sisteme bağlayabilir miyim onu düşünüyorum..Bilgisi olann arkadaşlar var mi acaba?

shogun

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
469
Cvp: YENİ SİSTEME ESKİ MONİTÖR BAĞLAMAK

Dönüştürücü ile kullanabilirsiniz.

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,416
Cvp: Yeni Sisteme Monitör Bağlamak?

HDMI to VGA veya Displayport to VGA gibi çevirici kablolar var. Bunları satın alarak dönüştürebilirsiniz. "Çok sağlıklı mı?" değil. Ancak başka çare yok :)

Amael

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
beratgulserr' Alıntı:
Arkadaşlar yakında yeni bir sistem alıcam ama yeni bir monitör almak için suan bir bütçem yok açıkçası ve 1440×900 çözünürlükte eski monitörümü kullanmayı düşünüyorum ama monitör çıkışım VGA olduğu için yeni bir sisteme bağlayabilir miyim onu düşünüyorum..Bilgisi olann arkadaşlar var mi acaba?

Alfais 4867 Hdmi to VGA Çevirici Dönüştürücü Adaptör https://www.amazon.com.tr/dp/B07QXY4G1F/ref=cm_sw_r_apan_i_PXG6EKB2RW3QAQ1JPC6C

Şoyle Dönüştürücü kullanabilirsiniz hocam ama gecikme olabilir

KS

beratgulserr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
RE: Cvp: Yeni Sisteme Monitör Bağlamak?

OceanLaB' Alıntı:
HDMI to VGA veya Displayport to VGA gibi çevirici kablolar var. Bunları satın alarak dönüştürebilirsiniz. "Çok sağlıklı mı?" değil. Ancak başka çare yok :)

Evet hocamm cok sağlıklı olmasa da şuan icin baska çarem yok maalesef..Öncelikle şu PCH Medal X3 harika sisteminin stokları açıklansın da inşallah onu aldıktan sonra ilerde yeni bir monitör de düşüneceğim..:)

celilcicekk

Moderatör
Moderatör
Tepki
5

Merhabalar 
Kendimde bir süre böyle bir kablo ile kullandım sistemimi. Tavsiye ederim dönüştürücü kullanmadan bağlantı kurabilirsin. Dönüştürücüler bir müddet sonra  bozulma ve dokunduğunda kapanma durumu oluyor. Bir bakmanı öneririm.
https://www.livaticaret.com/urun/mcdodo-hdmi-to-vga-donusturucu-kablo-2-metre/ 179 TL
iyi forumlar

KS

beratgulserr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
RE: Cvp: Yeni Sisteme Monitör Bağlamak?

celilcicekk' Alıntı:
Merhabalar 
Kendimde bir süre böyle bir kablo ile kullandım sistemimi. Tavsiye ederim dönüştürücü kullanmadan bağlantı kurabilirsin. Dönüştürücüler bir müddet sonra  bozulma ve dokunduğunda kapanma durumu oluyor. Bir bakmanı öneririm.
https://www.livaticaret.com/urun/mcdodo-hdmi-to-vga-donusturucu-kablo-2-metre/ 179 TL
iyi forumlar

Teşekkür ederimm yorum icin evet sistemi satın aldığımda bunlardan birini seçip satın alıcam..İyi forumlar

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146

@"celilcicekk" güzel bir ürün önermiş bende tavsiye ederim.

Başka sorularınız için foruma yine bekleriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri