15.000-17.000 TL Yeni Sistemim Hakkında Yorumlarınızı Merak Ediyorum

ObjektifEye

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
İşlemci
R5 5600
Ekran Kartı
Sapphire Rx7600 8GB
Merhaba Arkadaşlar yeni bir sistem topladım ama işin aslı biraz geçmişe dayanmakta.

itopya üzerinden 2021 yılındaydı yanlış hatırlamıyorsam APU hazir Pc almıştım. Amd Ryzen 3 4350G Apu ile Gigabyte B550M S2H Anakartı var.

O zaman 900 TL idi bu Anakart. Toplamda ben 4600TL vermiştim.

Ram: Corsair Vengeance 3200Mhz Cl16 2*8GB : Tanesi için 350 TL ödedim yanlış hatırlamıyorsam.

B550M chipsetli olsun ilerde lazım olur bir güncelleme yaparız işimize yarar. Şimdi gün geldi sistem için aldığım parcalar.

Amd R5 5600 Tray + Fan : 3999TL
Sapphire Rx7600 Pulse 8GB : 9800TL

Kasa içindeki Psu 4350G gibi bir işlemciye getiyor çok rahat rahat sorunsuz da kullandım ama Yukarıdaki ikiliye etmeyeceği için

GameForce GF600 Watt 80+ Bronz Psu'yu aldım. Almamdaki kriter 12Volt çıkışından 46Amper akım verebiliyor bu da 552Watt yapar ki İşlemci ve Ekran kartına yeter diye düşünüyorum. Fiyat : 1500 TL

Ve sonuç ? Sizce bu uzun soluklu güncelleme nasil olmuş. Önerilere Eleştirilere açığım bu arada.

Teşekkürler

Vadbavv

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
210
Fsr ile birlikte bı çok oyunda 2k +60fps alırsın.

KS

ObjektifEye

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Forumlarda neler gördüm bir bilsen 😂
tamam görmüş olabilirsin ama %40 oran cok abartılı. Benim takip ettiğim forumlar:
PcHocası
Techolay
Donanimarsivi
Donanimhaber

bu forumlarda Nvidia ile sorun yaşayanda var, Intel ile sorun yaşayanda var amd ile sorun yaşayan da var. neye göre hangi kaynağa göre %60 %40 gibi kesin birl bilgiye ulaşabiliyorsun.

Sorun kesinlikle yaşamam demiyorum yanlış anlaşılmasın ama %40 da sorun olsa Amd diye birşey ortada kalmaz bu kartlar asla satılmazdı. Çünkü çok yüksek %40 nedir 😂

Bide Nvidia'yi bu kadar yüceltmenin de doğru olmadığını düşünüyorum. Forumlarda gezince Nvidia danda sorun yaşayanları görmek mümkün.

Nvidianın pahalıya kart satmasını destekleyen tüketici bile gördüm 😂 Garip bir durum.

Vadbavv

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
210
tamam görmüş olabilirsin ama %40 oran cok abartılı. Benim takip ettiğim forumlar:
PcHocası
Techolay
Donanimarsivi
Donanimhaber

bu forumlarda Nvidia ile sorun yaşayanda var, Intel ile sorun yaşayanda var amd ile sorun yaşayan da var. neye göre hangi kaynağa göre %60 %40 gibi kesin birl bilgiye ulaşabiliyorsun.

Sorun kesinlikle yaşamam demiyorum yanlış anlaşılmasın ama %40 da sorun olsa Amd diye birşey ortada kalmaz bu kartlar asla satılmazdı. Çünkü çok yüksek %40 nedir 😂

Bide Nvidia'yi bu kadar yüceltmenin de doğru olmadığını düşünüyorum. Forumlarda gezince Nvidia danda sorun yaşayanları görmek mümkün.

Nvidianın pahalıya kart satmasını destekleyen tüketici bile gördüm 😂 Garip bir durum.
Nvidia pahalı satmıyor ki bizde vergi var ve para değersiz ondan az kazanana pahalı geliyor.

KS

ObjektifEye

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Nvidia pahalı satmıyor ki bizde vergi var ve para değersiz ondan az kazanana pahalı geliyor.
Anlamadın mesela diyor ki Nvidia Fanboyu 4060 mesela 11.000 tl olmasın 25 bin olsun 30 bin olsun. Nvidia daha çok kazansın. Öyle ki Nvidia sevgisi var insanlarda 😂

Vadbavv

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
210
Anlamadın mesela diyor ki Nvidia Fanboyu 4060 mesela 11.000 tl olmasın 25 bin olsun 30 bin olsun. Nvidia daha çok kazansın. Öyle ki Nvidia sevgisi var insanlarda 😂
Onlar kafayı yemiş o kadarda değil ama mevcut durumda yazılım olarak Nvidia'nın eline su dökemez.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri