Yeni Sistemler Nerede?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nako94

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Pc hocası yeni sistem cıkarıcak mı? Ay sonu geliyor sistemler yok ortada :/ gtx 1650 uygun fıyatlı sistem gelir mi.

MertCooo

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
nako94' Alıntı:
Pc hocası yeni sistem cıkarıcak mı? Ay sonu geliyor sistemler yok ortada :/ gtx 1650 uygun fıyatlı sistem gelir mi.

Yani tamamen şahsi görüşüm 1650 çıkacağını düşünmem.Çünkü giriş orta seviye sistem dendi.Artık 1650'nin baya bir giriş kart olduğunu düşünürsek.Bence GTX 1660 Super/ti ya da rtx 2060 olur.Ama yeni kartlardan gelme ihtimalide var.

løxes

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam itopyayla yapilirsa isbirlik magaza stogu gelirse cok iyi olur webde stok ve miningcilerden dolayi satin alamiyoruz. @"OceanLaB"

FatihCetin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
løxes' Alıntı:
Hocam itopyayla yapilirsa isbirlik magaza stogu gelirse cok iyi olur webde stok ve miningcilerden dolayi satin alamiyoruz. @"OceanLaB"

mağazadan nasıl alacaksın,cumartesi günkü ayın sistemi saat 18:00 de çıkacaktı ve 16:45 te yani 1saat 15 dk önce mağazaya gittiğimde stoğun 5 oldugunu fakat benden önce gelip de sıraya girenleri gördüm.Yani öyle mağazadan gider rahatça alırım diye düşünmeyin.
Haa sonra mı ne oldu.Mağazadan eliboş döndüm ve otobüsle geri dönerken telefondan tam saat 6 da satın alabildim.sonrasında iptal ettim gerçi armor kart almak istemedim

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,366
Cvp: Yeni Sistemler Nerede?

Arkadaşlar herkes şu anda Türkiye'ye gelecek konteynerları bekliyor. Gümrükten geçmesi lazım. O yüzden şu sıralar hiç bir yerde doğru dürüst sistem göremiyorsunuz. Gümrük onayladığı anda zaten çıkacağız. Bende beklemeyi ve bekletmeyi sevmiyorum. Fakat durum bundan ibaret. Bu hafta onay alınması bekleniyor. Zaten gelince haber vereceğim.

løxes

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
FatihCetin' Alıntı:
løxes' Alıntı:

mağazadan nasıl alacaksın,cumartesi günkü ayın sistemi saat 18:00 de çıkacaktı ve 16:45 te yani 1saat 15 dk önce mağazaya gittiğimde stoğun 5 oldugunu fakat benden önce gelip de sıraya girenleri gördüm.Yani öyle mağazadan gider rahatça alırım diye düşünmeyin.
Haa sonra mı ne oldu.Mağazadan eliboş döndüm ve otobüsle geri dönerken telefondan tam saat 6 da satın alabildim.sonrasında iptal ettim gerçi armor kart almak istemedim
Hocam gecenlerde MD3 sistem cikti bildigin gibi Beylikduzu magazasinda sistem 18 civarlarinda cikmasina ragmen 19.20 civarlarinda benden 10 dk once gelen bir kisi satin almisti en azindan aradaki vakitte hizlica alinabilir webde saniyede tukeniyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri