Pc hocası yeni sistem cıkarıcak mı? Ay sonu geliyor sistemler yok ortada :/ gtx 1650 uygun fıyatlı sistem gelir mi.
nako94' Alıntı:Pc hocası yeni sistem cıkarıcak mı? Ay sonu geliyor sistemler yok ortada :/ gtx 1650 uygun fıyatlı sistem gelir mi.
løxes' Alıntı:Hocam itopyayla yapilirsa isbirlik magaza stogu gelirse cok iyi olur webde stok ve miningcilerden dolayi satin alamiyoruz. @"OceanLaB"
Hocam gecenlerde MD3 sistem cikti bildigin gibi Beylikduzu magazasinda sistem 18 civarlarinda cikmasina ragmen 19.20 civarlarinda benden 10 dk once gelen bir kisi satin almisti en azindan aradaki vakitte hizlica alinabilir webde saniyede tukeniyorFatihCetin' Alıntı:løxes' Alıntı:Hocam itopyayla yapilirsa isbirlik magaza stogu gelirse cok iyi olur webde stok ve miningcilerden dolayi satin alamiyoruz. @"OceanLaB"
mağazadan nasıl alacaksın,cumartesi günkü ayın sistemi saat 18:00 de çıkacaktı ve 16:45 te yani 1saat 15 dk önce mağazaya gittiğimde stoğun 5 oldugunu fakat benden önce gelip de sıraya girenleri gördüm.Yani öyle mağazadan gider rahatça alırım diye düşünmeyin.
Haa sonra mı ne oldu.Mağazadan eliboş döndüm ve otobüsle geri dönerken telefondan tam saat 6 da satın alabildim.sonrasında iptal ettim gerçi armor kart almak istemedim
![]()