Yeni Sıvı Soğutma Aldım Ama Termal Macun Gerekli Mi?

DenizYgl

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
Merhaba , işlemcim oyunlarda 95 derecelere çıktığı için yeni Sıvı Soğutma aldım fakat termal macunu şu anda alamıyorum. Şuan sıvı soğutmayı termal macunsuz taksam sorun çıkar mı. İlk defa aldım o yüzden birşey bilmiyorum.

kadir cann

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
31
Merhaba , işlemcim oyunlarda 95 derecelere çıktığı için yeni Sıvı Soğutma aldım fakat termal macunu şu anda alamıyorum. Şuan sıvı soğutmayı termal macunsuz taksam sorun çıkar mı. İlk defa aldım o yüzden birşey bilmiyorum.
Termal macunsuz kullanma

Sıvı soğutucu ne aldın ?

kuru cacık

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
773
Şu an macun alma imkanınız yoksa ,mevcut soğutucuyu sökün.Soğutucu üzerindeki macunu bi kartvizit gibi sert bi şeyle iyice kazıyın ve işlemcideki macunun üzerine ilave ederek,yayın. Macun alıncaya kadar idare eder.

KS

DenizYgl

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
Şu an macun alma imkanınız yoksa ,mevcut soğutucuyu sökün.Soğutucu üzerindeki macunu bi kartvizit gibi sert bi şeyle iyice kazıyın ve işlemcideki macunun üzerine ilave ederek,yayın. Macun alıncaya kadar idare eder.
tamamdır teşekkür ederim. 😁

solaris

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
488
Kutunun içinden termal macun çıkacaktır çok büyük ihtimalle, onu kullanırsunuz.

Burada 9:00 dakika sonrasında belirtiliyor.

Resmi sitesi de termel macun ekledik diyorlar.

Son düzenleme:

kcrasco

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
81
çoğu hava ya da sıvı soğutucu içinde çıkıyor diye biliyorum macun. daha iyisini alayım dersen sonradan alırsın

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,954
içinden çıkması lazım kontrol et

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri