Soru Yeni SSD Içn Yardım Lütfen

nail kahraman

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
Beyler yeni SSD aldım ama anakart tek soketli ve işletim sistemi de onun içinde kurulu gelmişti yeni ssdye nasıl kurucam o işletim sistemini win11 vardı içinde

Asfalt 16

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Flash diske win11 yazdırıcan, ssd yi takacan basacan sıfırdan win11 kurulumunu olacak bitecek :)
Ya da sistem klonlama programları var onları ir araştır istersen ama en temizi benim dediğim.

KS

nail kahraman

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
Flash diske win11 yazdırıcan, ssd yi takacan basacan sıfırdan win11 kurulumunu olacak bitecek :)
Ya da sistem klonlama programları var onları ir araştır istersen ama en temizi benim dediğim.
Sıfırdan kurmayı biliyorum knk zaten aklımda takılan şey aynı olur mu merak ediyorum bir de key almam gerekiyor mantıken ve hangi key i almam gerekiyor öneriniz var mı?

Ekli dosyalar

• Ekran Resmi 2023-11-25 12.44.00.png
    Ekran Resmi 2023-11-25 12.44.00.png
    792.1 KB · Görüntüleme: 7
KS

nail kahraman

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
Sağlam lisans sitesine gir win11pro lisans key patlat gitsin.

Ne aynı olur mu ?
onlar kurulu yolladı ya bu çakma mantığı gibi düşünüyorum performans konusunda veya optimizasyon gibi bir sıkıntı yaşamak istemiyorum.

Asfalt 16

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Sıfırdan kurmayı biliyorum knk zaten aklımda takılan şey aynı olur mu merak ediyorum bir de key almam gerekiyor mantıken ve hangi key i almam gerekiyor öneriniz var mı?
büyük ihtimalle oem key vardır senin bilgisayarında. anakart değişmediği sürece win11 lisanslı şekilde devam eder :)
kurulum sırasında key isterse key yok de . pc kurulduktan sonra kendi kendine aktive eder.

KS

nail kahraman

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
büyük ihtimalle oem key vardır senin bilgisayarında. anakart değişmediği sürece win11 lisanslı şekilde devam eder :)
kurulum sırasında key isterse key yok de . pc kurulduktan sonra kendi kendine aktive eder.
hangi keyden olduğuna nasıl bakabilirm var mı öyle bir şey

kihei

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
80
onlar kurulu yolladı ya bu çakma mantığı gibi düşünüyorum performans konusunda veya optimizasyon gibi bir sıkıntı yaşamak istemiyorum.
Yok bir şey olmaz. Onların da microsofttan windows lisansı almadığına eminim ama kanıtlayamam :D

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri