Aynı şekil hddyi söktüğün kablolara takacaksın ssdyi. Başka bir bilgisayarın varsa bir kurulum usbsi hazırlayacaksın. İster isoyu indirip rufusla yaz, ister orjinal media creation tool u kullan. Sonra usb takıp başlatacaksın bilgisayarı. Gerisi gelir zaten, seçe seçe ilerleyecen, en sonda yeniden başlarken usbyi çıkaracaksın ve ssd den başlayacak. Hikvision almasaydın iyiymiş.Arkadaşlar 500 GB HDD bozuldu yeni bir 240 GB SSD alicam Hikvison c100 modeli bu ssd elime gelse ben nasıl kurulum yapicam ve win yükleyecem bilgisayarcı yok buralarda kendim yapabilirmiyim
Daha ssd almadım peki bu USB ye nasıl kurulum hazırlayacam 8 gb bir USB var iş görür mü? USB taktım kurulum yaptım diyelim işletim sistemi olmadan nasıl açılır bilgisayar?Aynı şekil hddyi söktüğün kablolara takacaksın ssdyi. Başka bir bilgisayarın varsa bir kurulum usbsi hazırlayacaksın. İster isoyu indirip rufusla yaz, ister orjinal media creation tool u kullan. Sonra usb takıp başlatacaksın bilgisayarı. Gerisi gelir zaten, seçe seçe ilerleyecen, en sonda yeniden başlarken usbyi çıkaracaksın ve ssd den başlayacak. Hikvision almasaydın iyiymiş.
Usbyu başka bir bilgisayarda hazırlayacaksın. 8gb yeter. Usb takıp açtığında kurulum ekranı gelecek karşına. Usb den açılmaz ise boot menüden seçip açacaksın. Sonra dil, sürüm vs gibi şeyleri seçip kuracağın diski seçeceksin. Windows dosyaları kopyalanıyor falan, en son 10 saniye içinde yeniden başlayacak. Açılırken ssdye kurulan yeni sistemden açılacak. Kullanıcı adı vs, ayarlar, şifre, hesap, en sonunda masaüstüne gelecek. Hiç birşey kurmadan, disk olmadan açarsan pcyi, biosa atar yada no boot media falan der, ordan da tekrar kaparsın pcyi. Ssd almadıysan marka olarak Pny bak.Daha ssd almadım peki bu USB ye nasıl kurulum hazırlayacam 8 gb bir USB var iş görür mü? USB taktım kurulum yaptım diyelim işletim sistemi olmadan nasıl açılır bilgisayar?