hemen gecmeye basladım cok iyi gözüküyor oyyÇok daha iyi olmuş geçicem birazdan yenisine şimdi
yok gibi suandaBetadan ne zaman çıkacağı belli mi? Var mı duyurusu acaba?
bence gereksiz değil GEREKLİYDİ cok iyide olmus asıl olay oyun shift tab yaptıgında cıkan arayüz değismesiGereksiz gibi sanki
Shift tab hariç diğer hepsi çok gereksiz özellikle blok halde gelmesi nefret ediyorum sanırım eski steam daha iyiyok gibi suanda
bence gereksiz değil GEREKLİYDİ cok iyide olmus asıl olay oyun shift tab yaptıgında cıkan arayüz değismesi
suanda hala hatalı 2 3 hatayla karsılastım ekran siyahlasması falan bide topluluk kısmının her saniye resetlenmesi
sahsen katılmıyorum böyle olması daha iyi tam sürümü cıkınca görecez.Shift tab hariç diğer hepsi çok gereksiz özellikle blok halde gelmesi nefret ediyorum sanırım eski steam daha iyi
2016 dan beri aynı arayüzü kullandığım için yeterince gerekliydiShift tab hariç diğer hepsi çok gereksiz özellikle blok halde gelmesi nefret ediyorum sanırım eski steam daha iyi
harbi ya öyle. ben daga steamın haber acma tusu oldugu bile 2023te ögrendimŞık olmuş ben beğendim. Menü ve menü listesini daha belirgin hale getirmişler. O neydi öyle karınca yazısı gibi minik minik
hergün steam arayüzünü görürseniz nasıl sıkıldıgınızı görüceksinizBen pek bi fark göremedim gibi ya, arkadaş ve ayarlar bölmesi çok gıcık benim için
Ya reis ben o ayarlarda kayboluyorumharbi ya öyle. ben daga steamın haber acma tusu oldugu bile 2023te ögrendim
hergün steam arayüzünü görürseniz nasıl sıkıldıgınızı görüceksiniz
eski steamda deseniz neyse ama gelecek yeni arayüz daha güzel ve basitYa reis ben o ayarlarda kayboluyorum
Eskisi için diyorum zaten :deski steamda deseniz neyse ama gelecek yeni arayüz daha güzel ve basit
bomboş bi güncelleme. Shıtf tab önceden daha derli topluydu...Shift tab hariç diğer hepsi çok gereksiz özellikle blok halde gelmesi nefret ediyorum sanırım eski steam daha iyi
bomboş dediğiniz neresi eskiden daha cok karısıktı ve yazılar okunmuyordu simdi daha sade oldubomboş bi güncelleme. Shıtf tab önceden daha derli topluydu...
Hayır shift tab güncellenmesi iyi olmuş ama diğer yerler çok gereksiz ben beğendimbomboş bi güncelleme. Shıtf tab önceden daha derli topluydu...