Yeni telefon alıcam kararsızım

Kerim Atıcı

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
General mobile discovery 2 mini telefonunu kullanıyorum arıza yaptı yaptırılması çok para olduğundan ikinci el başka bir telefon almak istiyorum uygun bir fiyata Samsung Galaxy Alpha 32Gb telefonunu buldum bu telefonu önerir misiniz ? Bataryası bana düşük gibi geldi ayrıca sd kart desteği yok 32 gb hafıza ne denli yeterli olur ?

Lightning

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
fiyat aralığı kullanım amacı yurt içi yurt dışı bu etkenleri yazarsan yarımcı olayaım

2.EL TELEFON ALIRKEN ÜRÜNÜN KUTUSU GARANTİ BELGESİ garntisi nekadar kalmış hatta en yakın servisine götürüp garantisi hala devam ediyormu tamir gördümü bu faktörlere dikkat etmen senin açından iyi olur

KS

Kerim Atıcı

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
600-650 tl arası bütçem var yurt içi alıcam . Açıkçası çok aşırı beklentim yok telefondan ama sürekli telefon değiştiren biri değilim bu seferde telefonum bozulduğu için bikaç model yükseltmek istedim . Yani dayanaklılığı önemli benim için . Birde Samsung Galaxy Alpha hakkında düşüncelerinizi söylerseniz sevinirim

Söylediğim telefonun kutusuda var garantiside var

Lightning

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Kerim Atıcı' Alıntı:
600-650 tl arası bütçem var yurt içi alıcam . Açıkçası çok aşırı beklentim yok telefondan ama sürekli telefon değiştiren biri değilim bu seferde telefonum bozulduğu için bikaç model yükseltmek istedim . Yani dayanaklılığı önemli benim için . Birde Samsung Galaxy Alpha hakkında düşüncelerinizi söylerseniz sevinirim

Söylediğim telefonun kutusuda var garantiside var

samsung telefonlarda genelde servisi direk kullanıcı olmayınca bazen sorunlar çıkartabiliyor general mobile markasından uzak durmanı tavsiye ederim eğer çıkabilirsen 1000 tlye kadar çıkman çünkü anca o fiyatlarda adam gibi telefon var eğer bulabilirsen oneplus x al

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri