Soru Yeni Topladığım Bilgisayarımda Mouse Ve Klavye Bağlantı Kopma Sorunu

yunusemregul

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

Sayın hocalarım, 3 ay önce bir sistem topladım. Öncesinde laptopum vardı. Logitech G102 mouse vardı uzun zamandır kullanıyordum. Klavye olarak Asus K1 satın aldım. Fakat şöyle bir sorunum var, klavye ve mouse oyun oynarken usb bağlantısını çıkarıp takmışım gibi anlık 2-3 saniye gidip geliyor. Hem kasanın kendi usb bağlantısı ile hem de anakartın bağlantısı ile denedim, yani ikisinde de bağlantı kopuyor. Özellikle oyun oynarken oluyor. Her yere baktım yabancı forumlara vs. bir şey bulamadım. Acaba siz veya tanıdığınız biri daha önce böyle bir şeyle karşılaştı mı ? Varsa bir çözüm öneriniz bana yazarsanız çok sevinirim.​

Sistem:​

Anakart: MSI B650 Gaming Plus​

İşlemci: Ryzen 5 7500F,​

Ekran Kartı: Gigabyte 4060,​

Ram: Corsaır Vengeance Rgb 32GB (2X16GB) 6000MHZ Ddr5 CL36,​

SSD: Crucial P3 Plus 1 Tb (5000/3600),​

PSU: MSI MAG A850GL PCIE5 850W 80+ GOLD​

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,953

Sayın hocalarım, 3 ay önce bir sistem topladım. Öncesinde laptopum vardı. Logitech G102 mouse vardı uzun zamandır kullanıyordum. Klavye olarak Asus K1 satın aldım. Fakat şöyle bir sorunum var, klavye ve mouse oyun oynarken usb bağlantısını çıkarıp takmışım gibi anlık 2-3 saniye gidip geliyor. Hem kasanın kendi usb bağlantısı ile hem de anakartın bağlantısı ile denedim, yani ikisinde de bağlantı kopuyor. Özellikle oyun oynarken oluyor. Her yere baktım yabancı forumlara vs. bir şey bulamadım. Acaba siz veya tanıdığınız biri daha önce böyle bir şeyle karşılaştı mı ? Varsa bir çözüm öneriniz bana yazarsanız çok sevinirim.​

Sistem:​

Anakart: MSI B650 Gaming Plus​

İşlemci: Ryzen 5 7500F,​

Ekran Kartı: Gigabyte 4060,​

Ram: Corsaır Vengeance Rgb 32GB (2X16GB) 6000MHZ Ddr5 CL36,​

SSD: Crucial P3 Plus 1 Tb (5000/3600),​

PSU: MSI MAG A850GL PCIE5 850W 80+ GOLD​

windowstaki güncellemeleri kontrol ediniz

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri