Yeni topladığım sistemde çözemediğim arıza

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yigitsaian

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar iyi forumlar yakın zamanda parça parça bilgisayar toplamaya kalkıştım fakat çözemediğim bir fps düşüklüğü var 
sistem özelliklerim
XFX RX580 8GB
ryzen 5 1600 af
corsair 8gb 3000mhz ram
gigabyte b450M S2H

sıkıntım ise arkadaşımda aynı sistemden topladı ama csde 150 fps fark var aramızda ve cs ayarlarım bütün ayarlar düşükte 1366x768de 150-200 fps alıyorum. 1080P ye yükseltip bütün ayarlarımı yine yükselttiğimde ise yine 150-200 fps alıyorum şuan harddiskim baya eski 320 gb hdd cristaldiskmarkta değerleri 76-78 çıkıyor bundan  kaynaklı bir sıkıntı olabilir mi yardımlarınızı bekliyorum . Not : dün gece ince hesap gecesinden m2 ssd aldım fakat henüz elime ulaşmadı

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Hocam diskten kaynaklı bu tarz bir sorun ile karşılaşıyor olabilirsiniz. Disklerin kalitesi oyunlarda belli oluyor açıkçası. Onun dışında sisteminizde bir sıkıntı görmedim. İlerleyen dönemlerde ek bir 8GB ram takviyesi ile sistem tam oturur hocam

KS

yigitsaian

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Değirmenci' Alıntı:
Hocam diskten kaynaklı bu tarz bir sorun ile karşılaşıyor olabilirsiniz. Disklerin kalitesi oyunlarda belli oluyor açıkçası. Onun dışında sisteminizde bir sıkıntı görmedim. İlerleyen dönemlerde ek bir 8GB ram takviyesi ile sistem tam oturur hocam. 
Teşekkürler umarım dediğiniz gibi olur :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri