Yeni toplanan sistem monitöre görüntü vermiyor

erdems6

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba sizden bir isteğim olacak,
Dün rtx2080 sistem topladım ama eski bir monitörde kullanacağım. Samsung syncmaster 933 kullanıyorum. Dün gittim monitör için inca marka vga to hdmi dönüştürücü aldım ama takınca görüntü veya hiçbir şey gelmiyor mağazadaki adam dedi ki 2080 dönüştürücü desteklemiyor bunu böyle kullanamazsın. Ancak sanırım böyle bir şey yok. Çünkü internette tüplü monitörde 2080ti ile dönüştürücü kullanılan videolar var. Sanırım dönüştürücüde sıkıntı var siz hangi dönüştürücüyü kullanmam ya da hangi dönüştürücüyü almam konusunda yardımcı olursanız sevinirim. Çünkü bildiğim kadarıyla aktif ve pasif dönüştürücü çok önemliymiş.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Aktif dönüştürücü almalısınız. Sorun bundan kaynaklıdır. https://www.hepsiburada.com/dark-di...ktif-donusturucusu-dk-hd-ahdmixvga-pm-bs40084 bu tarz bir ürün olmalı. Akrif döünüştürücüler gelen siyali değiştirmeden olduğu gibi diğer tarafa iletir. Atif olmayan bir dönüştürücü kullanılırsa sinyal diğer uca değişmiş olarak iletilir ve görünütü aktarma sorunu gibi sorunlara neden olur. Bu tarz bir dönüştürücü ile sorununuz kalmaz büyük bir olasılıkla.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri