Yeni Ürün

furkistayn5531

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar merhabalar, Hawk marka HS 420 kablosuz kulaklık çıkmış galiba. Sıfır inceleme video alınır mı acaba Sadece İncehesap satıyor, bir de Hawk sitenizde satılıyor. Tasarımı çok hoşuma gitti.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20260417_233141.jpg
    Screenshot_20260417_233141.jpg
    1.3 MB · Görüntüleme: 10
  • Screenshot_20260417_225607_Chrome Beta.jpg
    Screenshot_20260417_225607_Chrome Beta.jpg
    354.4 KB · Görüntüleme: 9

Muamma61

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
147
Arkadaşlar merhabalar, Hawk marka HS 420 kablosuz kulaklık çıkmış galiba. Sıfır inceleme video alınır mı acaba Sadece İncehesap satıyor, bir de Hawk sitenizde satılıyor. Tasarımı çok hoşuma gitti.
Hawk son zamanlarda çok güzel işler yaptı. Fakat herkesin kendine göre kulaklık markası vs vardır. Bu markadan hiç bir müşterime kulaklık ürünü almadım. O yüzden marka adı altında buna sessiz kalacağım. Ama şunu da eklemek isterim, oyunlarda ses kasmak istiyor isen logitech de son zamanlarda oyuncuları düşünerek çok imza attı. Ben evde kullanıyorum ve bir kaç kişiye de aldım ve hiç olumsuz dönüş olmadı.
Bir müşterime hem müzik alanda hem de oyun anlamında (e-sport) bir kulaklık istemişti; Uzun araştırmalar sonucu bir ürün aldım çok yaygın değil Türkiye de o zamanlar şu an çok bilmiyorum onu bile tercih edebilirsin;
Audeze maxwell almıştım fakat tuzludur o zamanın fiyatı ile 300 dolardı. Daha uygun öneriler de verebilirim.
Uygun fiyat olarak sennheiser / epos GSP 600 tercihin olabilir.
Mesela "Beyerdynamic" markasını deneyebilirsin özellikle MMX 300 veya TYGR 300 R.
Bu markalarda neyin nesi diyor isen;
steelseries arctis nova pro deneyebilirsin.
Benim kullandığım kulaklık ise Logitech G Pro X 2 Lightspeed 7.1
Ben kendi deneyimlerimi yazdım güzel insan. Artık gerisi sana kalmış, selametle.

KS

furkistayn5531

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hawk son zamanlarda çok güzel işler yaptı. Fakat herkesin kendine göre kulaklık markası vs vardır. Bu markadan hiç bir müşterime kulaklık ürünü almadım. O yüzden marka adı altında buna sessiz kalacağım. Ama şunu da eklemek isterim, oyunlarda ses kasmak istiyor isen logitech de son zamanlarda oyuncuları düşünerek çok imza attı. Ben evde kullanıyorum ve bir kaç kişiye de aldım ve hiç olumsuz dönüş olmadı.
Bir müşterime hem müzik alanda hem de oyun anlamında (e-sport) bir kulaklık istemişti; Uzun araştırmalar sonucu bir ürün aldım çok yaygın değil Türkiye de o zamanlar şu an çok bilmiyorum onu bile tercih edebilirsin;
Audeze maxwell almıştım fakat tuzludur o zamanın fiyatı ile 300 dolardı. Daha uygun öneriler de verebilirim.
Uygun fiyat olarak sennheiser / epos GSP 600 tercihin olabilir.
Mesela "Beyerdynamic" markasını deneyebilirsin özellikle MMX 300 veya TYGR 300 R.
Bu markalarda neyin nesi diyor isen;
steelseries arctis nova pro deneyebilirsin.
Benim kullandığım kulaklık ise Logitech G Pro X 2 Lightspeed 7.1
Ben kendi deneyimlerimi yazdım güzel insan. Artık gerisi sana kalmış, selametle.
Max bütce 5 reis durumum yok havit çok güzel şekil yapmış hyperx cloud 3 S aldim sesi yok ne yaptiysam ses alamadım nova5 kablosuz aldım 7 gün dongle arızalandı

KS

furkistayn5531

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

Muamma61

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
147
Kablosuz ariyom reis mutfak gidip çay almak istiyorum aslında cloud 3 S sevdim nova5 sevdim ama 2 side sıkıntı yaptı ya reis

İdarelik gamepower kaia kablosuz alicam kuzende var 3 aydır kullaniyor logitech g733 var sesi berbat dediler
g733 kesinlikle önermiyorum zaten teklif de bile bulunmadım :)). Sana yazdıklarım deneyim tecrübeye dayalı ürünlerdir. Çünkü birisine bir öneride bulunursun, kötü mal çıkar o mal seninle ömür boyu gelir. O yüzden deneyim tecrübe edinmiş olduğum ürünlerin arkasında durup onları öneriyorum. Kablosuz olarak başka önerim yok güzel insan, klavye mause olsa tamamda kulaklık seçeneklerim bu kadar. İşin rast gelsin güzel insan benden bu kadar :)

KS

furkistayn5531

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
g733 kesinlikle önermiyorum zaten teklif de bile bulunmadım :)). Sana yazdıklarım deneyim tecrübeye dayalı ürünlerdir. Çünkü birisine bir öneride bulunursun, kötü mal çıkar o mal seninle ömür boyu gelir. O yüzden deneyim tecrübe edinmiş olduğum ürünlerin arkasında durup onları öneriyorum. Kablosuz olarak başka önerim yok güzel insan, klavye mause olsa tamamda kulaklık seçeneklerim bu kadar. İşin rast gelsin güzel insan benden bu kadar :)
Reis 7 bin kadar çıksam ne var kablosuz ilgin için sagolasın

Muamma61

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
147
Reis 7 bin kadar çıksam ne var kablosuz ilgin için sagolasın
Aslında var da ayarları karışık, bazı aldığım kişilere uzak masaüstünden bağlanmak zorunda kaldım. Onun dışında bir de bir müşterimden yazın ter yaptığını söylediğinde uygun ped alıp değişimini yapmıştık.
fiyat performans olarak HyperX Cloud Iıı S önerebilirim. Bundan ses alamadığın yazmışsın ama aslında alınıyor. Dediğim gibi ayarları karışık. Video lu anlatımları var yabancıların sayfaların da aslında bakabilirsin. Eğer ürünü geri yollamadıysan.

KS

furkistayn5531

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Yani reis tekrar cloud 3 S alabilirim ayarlar ne yapacaz cs de asla düzgün ses alamadım kingston böyle değildi 24 bit aldim sonra uygulama eko ayari yaptim sanki ayarlar yapmamıs gibi davrandı kulaklık asus rog pelta var oda güzel ama kafa bandı ve bağlantı sorun varmış ama cloud 3 S kafama güzel oturmuştu aslında
Cloud 3 S için ne yapiliyor ayar
Aslında var da ayarları karışık, bazı aldığım kişilere uzak masaüstünden bağlanmak zorunda kaldım. Onun dışında bir de bir müşterimden yazın ter yaptığını söylediğinde uygun ped alıp değişimini yapmıştık.
fiyat performans olarak HyperX Cloud Iıı S önerebilirim. Bundan ses alamadığın yazmışsın ama aslında alınıyor. Dediğim gibi ayarları karışık. Video lu anlatımları var yabancıların sayfaların da aslında bakabilirsin. Eğer ürünü geri yollamadıysan.
Cloud 3 S için ne ayari yapicaz tekrar alabilirim kafama güzel oturmuştu 3 S kilips kırılırmı ve dongle kırılırmı cloud önceden vardi kırılma ve kingston serisi tadı asla yok belki asus rog pelta beğendim ama arada bağlantı kopuyormuş

Muamma61

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
147
Yani reis tekrar cloud 3 S alabilirim ayarlar ne yapacaz cs de asla düzgün ses alamadım kingston böyle değildi 24 bit aldim sonra uygulama eko ayari yaptim sanki ayarlar yapmamıs gibi davrandı kulaklık asus rog pelta var oda güzel ama kafa bandı ve bağlantı sorun varmış ama cloud 3 S kafama güzel oturmuştu aslında
HyperX NGENUITY yazılımını güncel olması gerekiyor ve Windows ses ayarlarından "Gelişmiş" sekmesinde kaliteyi 32k Hz'e çekmeyi yapmıyorlar. Bu da önemli bunu yapman gerekiyor. Şu an pc açıksa bakabilirsin hz kaçta. benim ki 48k mesela.
Ayrıca 8 bin tl bandına çıkarsan eğer;
Corsair HS80 MAX çok çok tatmin eder. Ama 7 bin deyince bunu önermedim. Ben bunu müşterime aldığımda en son 6500 tl idi. şu an baktım da 8000-8500 arası satılıyor.
ek olarak bu kulaklık Türkiye de herkesin kullandığı bir kulaklık değil fakat yurt dışında yok satan kategoride bunu da dipnot eklemek istedim.

KS

furkistayn5531

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
HyperX NGENUITY yazılımını güncel olması gerekiyor ve Windows ses ayarlarından "Gelişmiş" sekmesinde kaliteyi 32k Hz'e çekmeyi yapmıyorlar. Bu da önemli bunu yapman gerekiyor. Şu an pc açıksa bakabilirsin hz kaçta. benim ki 48k mesela.
Ayrıca 8 bin tl bandına çıkarsan eğer;
Corsair HS80 MAX çok çok tatmin eder. Ama 7 bin deyince bunu önermedim. Ben bunu müşterime aldığımda en son 6500 tl idi. şu an baktım da 8000-8500 arası satılıyor.
Şuan elimde yok alirim tekrar hz hepsini denedim sonra uygulama eko denedim ses asla çıkmıyor hep düşüktü eko hemen denemedim ilk hz denedim corsair mikrofon çıkmıyor sevemedim cloud 3 S tam oturdu kafama sıkma olmadı ama denemedim ayar kalmadı yada ben yapamadım aygıt yönetici sildim tekrar güncelledim ayar çektim ama uygulama yaptim eko ayari sanki kulaklığa işlemiyor gibiydi reis

Muamma61

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
147
Şuan elimde yok alirim tekrar hz hepsini denedim sonra uygulama eko denedim ses asla çıkmıyor hep düşüktü eko hemen denemedim ilk hz denedim corsair mikrofon çıkmıyor sevemedim cloud 3 S tam oturdu kafama sıkma olmadı ama denemedim ayar kalmadı yada ben yapamadım aygıt yönetici sildim tekrar güncelledim ayar çektim ama uygulama yaptim eko ayari sanki kulaklığa işlemiyor gibiydi reis
corsair dediğim modelini alıp denediğinde mikrofon da iletişimsizlik mi yaşadınız?
Ayrıca yazılımında görünmemesi veya çalışmaması kronikleşmiş bir sorundur. Genelde windows tarafında çok rastlıyoruz. Sağ olsun windows aldığımız ürünlerle bizi sınamayı çok seviyor.

1. Sürücüleri Temizleyip Yeniden Başlatma (En Çok İşe Yarayan Yöntem bence bu ama bazen windows taş koyuyor)
Yazılım yüklü olmasına rağmen ayarlar pasifse, Windows'un kendi atadığı sürücüler engel oluyor olabilir:

• Aygıt Yöneticisi'ni açın.​
  • Ses, video ve oyun denetleyicileri kısmından "Cloud III Wireless"ı bulun.
  • Sağ tıklayıp "Cihazı kaldır" deyin (varsa "Sürücü yazılımını sil" kutucuğunu işaretleyin).
  • Dongle'ı (alıcıyı) çıkarın, bilgisayarı yeniden başlatın ve dongle'ı tekrar takın. Windows doğru sürücüleri otomatik olarak yükleyecektir.​
2. "DTS HPXV2" ve Diğer Çakışmaları Kontrol Edin (hadi diyelim yukarıda ki olmadı genelde olur)
Cloud III, DTS:X teknolojisini kullandığı için arka planda çalışan diğer ses yazılımları (Realtek, Nahimic vb.) ekolayzırı devre dışı bırakabiliyor:

• Denetim Masası veya Uygulamalar kısmından varsa eski ses iyileştirme programlarını kaldırın.
  • NGENUITY içinden "DTS:X" sürücüsünün başarıyla yüklendiğinden emin olun.
3. Firmware (Ürün Yazılımı) Güncellemesi (Bu sevgili windows gizli süprizlerinden)
Ekolayzırın aktif olması için kulaklığın ve dongle'ın yazılım sürümlerinin eşleşmesi gerekir:
  • Kulaklığı kablo ile bilgisayara bağlayın (dongle da takılı olmalı).
  • NGENUITY uygulamasında bir güncelleme uyarısı çıkıp çıkmadığını kontrol edin. Güncelleme bittikten sonra kulaklığı kapatıp açın.
Ve son olarak başka çözüm önerim yok aslında var başka kulaklık almak da o nu sen elden çıkarmışsın zaten neyse
4. Alternatif: Equalizer APO + Peace
Eğer NGENUITY yazılımı hala sorun çıkarıyorsa (ki HyperX yazılımı bu konuda çok eleştirilir), birçok kullanıcı bu yazılımı tamamen silip Equalizer APO ve Peace GUI kullanmayı tercih ediyor.

• Bu yöntemle kulaklığın sesini NGENUITY'den çok daha yüksek ve kaliteli bir seviyeye çekmek mümkündür.
Özet tavsiye yazar isem: Kulaklığı Aygıt Yöneticisi'nden kaldırıp bilgisayarı yeniden başlattığında büyük ihtimalle EQ ayarları kendine gelecektir. Eğer gelmezse, sana tavsiye ettiğim Corsair HS80 MAX bu tarz yazılımsal sorunları çok daha nadir yaşatan, daha "tak-çalıştır" dost modelidir.

Not: Her adımı yaptığında denemeleri yapacaksın. Hepsini bir anda yapmak anlamsız.

KS

furkistayn5531

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
corsair dediğim modelini alıp denediğinde mikrofon da iletişimsizlik mi yaşadınız?
Ayrıca yazılımında görünmemesi veya çalışmaması kronikleşmiş bir sorundur. Genelde windows tarafında çok rastlıyoruz. Sağ olsun windows aldığımız ürünlerle bizi sınamayı çok seviyor.

1. Sürücüleri Temizleyip Yeniden Başlatma (En Çok İşe Yarayan Yöntem bence bu ama bazen windows taş koyuyor)
Yazılım yüklü olmasına rağmen ayarlar pasifse, Windows'un kendi atadığı sürücüler engel oluyor olabilir:

• Aygıt Yöneticisi'ni açın.​
  • Ses, video ve oyun denetleyicileri kısmından "Cloud III Wireless"ı bulun.
  • Sağ tıklayıp "Cihazı kaldır" deyin (varsa "Sürücü yazılımını sil" kutucuğunu işaretleyin).
  • Dongle'ı (alıcıyı) çıkarın, bilgisayarı yeniden başlatın ve dongle'ı tekrar takın. Windows doğru sürücüleri otomatik olarak yükleyecektir.​
2. "DTS HPXV2" ve Diğer Çakışmaları Kontrol Edin (hadi diyelim yukarıda ki olmadı genelde olur)
Cloud III, DTS:X teknolojisini kullandığı için arka planda çalışan diğer ses yazılımları (Realtek, Nahimic vb.) ekolayzırı devre dışı bırakabiliyor:

• Denetim Masası veya Uygulamalar kısmından varsa eski ses iyileştirme programlarını kaldırın.
  • NGENUITY içinden "DTS:X" sürücüsünün başarıyla yüklendiğinden emin olun.
3. Firmware (Ürün Yazılımı) Güncellemesi (Bu sevgili windows gizli süprizlerinden)
Ekolayzırın aktif olması için kulaklığın ve dongle'ın yazılım sürümlerinin eşleşmesi gerekir:
  • Kulaklığı kablo ile bilgisayara bağlayın (dongle da takılı olmalı).
  • NGENUITY uygulamasında bir güncelleme uyarısı çıkıp çıkmadığını kontrol edin. Güncelleme bittikten sonra kulaklığı kapatıp açın.
Ve son olarak başka çözüm önerim yok aslında var başka kulaklık almak da o nu sen elden çıkarmışsın zaten neyse
4. Alternatif: Equalizer APO + Peace
Eğer NGENUITY yazılımı hala sorun çıkarıyorsa (ki HyperX yazılımı bu konuda çok eleştirilir), birçok kullanıcı bu yazılımı tamamen silip Equalizer APO ve Peace GUI kullanmayı tercih ediyor.

• Bu yöntemle kulaklığın sesini NGENUITY'den çok daha yüksek ve kaliteli bir seviyeye çekmek mümkündür.
Özet tavsiye yazar isem: Kulaklığı Aygıt Yöneticisi'nden kaldırıp bilgisayarı yeniden başlattığında büyük ihtimalle EQ ayarları kendine gelecektir. Eğer gelmezse, sana tavsiye ettiğim Corsair HS80 MAX bu tarz yazılımsal sorunları çok daha nadir yaşatan, daha "tak-çalıştır" dost modelidir.

Not: Her adımı yaptığında denemeleri yapacaksın. Hepsini bir anda yapmak anlamsız.
Tamam reis dtx sevmiyorlar ama ben tekrar alir denerim cloud 3 S ilk aldımda kabloyla güncelledim ilk gün denicem tekrar satın alıcam iyi gecelerin olsun kronik başka sıkıntısı varmı klips kırılması dongle bozulma kırılma robotik ses gibi kaç aydır sende cihaz reis Allah emanet

Muamma61

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
147
robotik ses genelde yazılımsal sorun oluyor. Donanım olarak olmuyor ama bu soruyu HS80 max için mi sordun yoksa Cloud 3 S çin mi?
Cloud 3 S aslında teknolojide şans işi. çünkü yüzde 50 kullanıcıya göre sorunsuz yüzde 50 kullanıcıya göre sorunlu. Benim aldığım kişilerden sorun olarak bana dönüş olmadı ama yazılımsal olarak dönüş geldi. Bak donanım farklı yazılım farklı. Bu yazılım genelde windows güncellemelerinde ortaya çıktığını fark ettik. Bu kulaklığın en yaygın şikayeti de bu aslında çakışma. Bana geri dönüşlerde yazılımdan ötürü çakışmalar vardı ama tekrar yazıyorum donanımsal yani kulaklıkta olan bir şey değildi.
Onun dışında doggle sı çok narin el bebek gibi saklayacaksın yani iki de bir çıkar tak yapmayacaksın elinde kalabilir. sağ olsun bir arkadaşımın elinde kalmıştı. Ayrıca 3 metre aralığına girince de bağlantı kopuyor. kitapçığında yazdığı gibi sonuç vermiyor.
Fakat oyun kasası yanında olacağı için sorun teşkil eden bir şey değil. Ama kulaklık alıcısı kasa da sen mutfağa gidersen ses gider güzel insan. Çünkü bunu da bir başka müşterimin fantezisin de ortaya çıkmıştı. klipsleri vs onlarda sorun bu zamana kadar gelmedi. Fakat mikrofondan geldi mesela onu oyuncak niyetine kullanmayacaksın. Yani günde 10 20 gibi sayılarda indir kaldır yapmayacaksın yaparsan mikrofon elinde kalabilir 1 ay içinde. en ideali 3 kere. Sesi de konuştuk zaten. Ama diğer önerdiğim kulaklığa göre çok düşük kalıyor.

Corsair HS80 Max gelirsek;
Klips ve menteşelerinden 1.5 yıl içinde dönen olmadı. 2 yıla girerken bir müşteri çatladı dedi bende kullanım çok önemli dedim. yapacak bir şey yok.
Bunda da robotik ses ve yazılım sorunu oluyor çakışma özellikle discord tarafında. Tabi ülkemizde yasak onu belirteyim de sonra suçlu durumuna düşmeyelim. Genellikle iCUE yazılımındaki SDK ayarlarının çakışmasından veya NVIDIA Broadcast gibi gürültü engelleme özelliklerinin ortaya çıkıyor.
Bunda bir dönem bağlantı kopmaları olduğunda şikayet gelmişti 2 veya 3 kişi den sonra sorunu araştırmaya başlamış firma ile konuşmuştum ve sorun yazılım sorunu çıktı hatta firmware (donanım yazılımı) sorunu olduğunu ve iCUE üzerinden bir güncelleme ile bunu büyük ölçüde düzeltmiştir. Hatta yok gibi bir şey olmuştu. çünkü bir daha geri dönüş olmadı.
Birde doggle ısınması vardı onu da 2.0 takıyorlarmış ben onu 3.0 veya daha üstüne taktırınca ısınma baya düşmüştü hatta bir kaç kişi de 3.0 yoktu kasanın ön paneline takınca da ısınma sorunu düşmüştü.
Ayrıca ısınması normal bana göre de bazı kişiler tedirgin olduğu için bu şekilde çözümler bulmuştuk.
Şimdi bunu neden yazmak istiyorum çünkü çok samimi arkadaşımla yaşadığım bir diyalogdu. Gecenin bir yarısında beni arayarak aldırdığın kulaklık bozuk demişti hem de 3 ay sonra. Dedim hayırdır ne oldu. Dedi ki online oyunda kendi sesimi duyamıyorum. Dedim karşı taraf senin sesini duyuyor mu evet dedi ama sen duymuyorsun peki bunu nasıl test ediyorsun dedim. Dedi canlı video kaydı alıyorum he dedim ki o zaman steam dan mı oyun evet dedi çok basit yöntemi var dedim topluluk orda ise gir ses ayarlarına karşı tarafın sesini indir yüzde 30 kendi mikrofon sesini yap yüzde 90 birde böyle deneme bakalım. Ve denedi düzeldi. Ufak tefek ayarları insanoğlu yapamıyorsa kulaklıkta sorun yok sorun.
Ayrıca
Kulaklığın tam performansını ve Dolby Atmos desteğini alabilmek için arka planda iCUE yazılımının açık olması gerekiyor. Bu şart. Bunda kapatayım diye bir şey yok çalışmıyor. Arka plan çalışmasında bilgisayar açılınca başlangıç uygulamalarına koy o çalışsın zararı yok.
Bu kulaklık hakkında deneyimler bu kadar güzel insan bunu paylaşıyorum. Genelim diğer kulaklığa onu da yazmak ve düzenlemek zaman alabilir.

Muamma61

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
147
Sorularım reis cloud 3 S içindi corsair sevmiyom reis bu kadar uzun yazı ne dicemi bilemiyom Allah razı olsun ellerin dert görmesin cloud 3 S için diyorum klips kırılması dongle arıza veya kırılma varmi bide duyduma göre kapatilmiyan agresif güç tasaruf varmis kapatsanda uygumaladaki ayar kapatsanda yine olmuyormuş ses çalmayınca uyku geçiyornuş çözüm varmi onun cloud 3 S çekim düsükmü bilmiyordum onu ses çok azdı düzelte bilirsek sesini alıcam tekrar denicem klips kırılma dongle ariza kirilma yoksa en önemlisi agresif ses çalmayınca kapatma veya çözüm varsa daha iyi olur Allah emanet
işte yukarda yazdım güzel insan bana gelen şikayetleri o kulaklık ile. Çözümlerini de onun üstündeki sohbette yazdım. Hatta sana ufak notlarda bıraktım. Başka bildiğim bu konuda bir tecrübem yok. Diğer önerilerimi de en üstte yazdım. Sende rabbime emanet ol güzel insan selametle

KS

furkistayn5531

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
işte yukarda yazdım güzel insan bana gelen şikayetleri o kulaklık ile. Çözümlerini de onun üstündeki sohbette yazdım. Hatta sana ufak notlarda bıraktım. Başka bildiğim bu konuda bir tecrübem yok. Diğer önerilerimi de en üstte yazdım. Sende rabbime emanet ol güzel insan selametle
Tamam reis nova5 ben almiştim dongle arizalandi iade ettim tekrar alicaktim degişim yapilicakti arkadaşlarım alma kasası plastik hemen kırılıyor dedi eledim nova 7 gen2 var ama para geçince alirim onu o nasıl peki ama cloud 3 S tekrar şanş vericem cloud 3 S ses çalmayınca uykuya geçiyor onun çözüm varmi son sorum reis

Muamma61

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
147
Tamam reis nova5 ben almiştim dongle arizalandi iade ettim tekrar alicaktim degişim yapilicakti arkadaşlarım alma kasası plastik hemen kırılıyor dedi eledim nova 7 gen2 var ama para geçince alirim onu o nasıl peki ama cloud 3 S tekrar şanş vericem cloud 3 S ses çalmayınca uykuya geçiyor onun çözüm varmi son sorum reis
Evet var güzel insan;
1. HyperX NGENUITY Yazılımı ile Kapatma
En resmi çözüm, kulaklığın ayarlarını HyperX'in kendi yazılımı üzerinden değiştirmektir:
  • HyperX NGENUITY yazılımını bilgisayarınıza indirin ve kur sana zahmet.
  • Kulaklığınızı bilgisayara bağla ve uygulamada cihazınızı seç
  • Ayarlar kısmında "Auto-Power Off" veya "Otomatik Kapanma" seçeneğini bul
  • Bu ayarı "Never" (Asla) veya ihtiyacınıza göre daha uzun bir süreye (örneğin 3 saat) getirmeye çalış
    HyperX ROW +2

2. Windows USB Güç Ayarlarını Düzenleme(yukardaki iş görecektir ama bunu da yap)
Bazen sorun yazılımdan ziyade Windows'un güç tasarrufu için USB portuna giden elektriği kesmesinden kaynaklanabilir:
  • Aygıt Yöneticisi'ni aç
  • Evrensel Seri Veri Yolu denetleyicileri kısmından kulaklığınızın bağlı olduğu "USB Hub" veya "USB Bileşik Aygıt" üzerine sağ tıklayıp Özellikler de
  • Güç Yönetimi sekmesine gel ve "Güç tasarrufu yapmak için, bilgisayar bu aygıtı kapatsın" seçeneğinin tikini kaldır ama kaldırmış gibi yapıyor sen kaldırdığına emin ol

3. Yazılımsal Bypass (Geçici Çözüm pek önermiyorum ama bil diye de ekliyorum)
NGENUITY üzerinden kapatılmasına rağmen kulaklığın hala uykuya daldığını belirtmektedir. Bu durumda sistemi "meşgul" tutmak için şu yöntemler denenebilir:
  • Arka Planda Ses: Çok düşük sesli (insan kulağının duyamayacağı seviyede) bir sesi döngüye sokan küçük araçlar veya YouTube üzerinden "silent audio" (sessiz ses) videoları kulaklığın aktif kalmasını sağlayabilir.
  • Mikrofonu Dinle Özelliği: Ses Denetim Masası'ndan mikrofon ayarlarına girip "Bu aygıtı dinle" seçeneğini aktif ederek (sesi boş bir çıkışa yönlendirerek) kulaklığı uyanık tutmayı deneyen kullanıcılar bulunmaktadır.
Not: Eğer bu adımlar sorunu çözmüyorsa, donanım yazılımının (firmware) güncel olduğundan emin olun. NGENUITY uygulaması açıldığında genellikle otomatik bir güncelleme uyarısı verecektir.
Bildiklerimi aktardım güzel insan ;) Artık bana müsaade hayırlı sabahların olsun :)

Ayrıca nova 7 kimseye aldırmadım bir şey diyemem.

KS

furkistayn5531

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Evet var güzel insan;
1. HyperX NGENUITY Yazılımı ile Kapatma
En resmi çözüm, kulaklığın ayarlarını HyperX'in kendi yazılımı üzerinden değiştirmektir:
  • HyperX NGENUITY yazılımını bilgisayarınıza indirin ve kur sana zahmet.
  • Kulaklığınızı bilgisayara bağla ve uygulamada cihazınızı seç
  • Ayarlar kısmında "Auto-Power Off" veya "Otomatik Kapanma" seçeneğini bul
  • Bu ayarı "Never" (Asla) veya ihtiyacınıza göre daha uzun bir süreye (örneğin 3 saat) getirmeye çalış
    HyperX ROW +2

2. Windows USB Güç Ayarlarını Düzenleme(yukardaki iş görecektir ama bunu da yap)
Bazen sorun yazılımdan ziyade Windows'un güç tasarrufu için USB portuna giden elektriği kesmesinden kaynaklanabilir:
  • Aygıt Yöneticisi'ni aç
  • Evrensel Seri Veri Yolu denetleyicileri kısmından kulaklığınızın bağlı olduğu "USB Hub" veya "USB Bileşik Aygıt" üzerine sağ tıklayıp Özellikler de
  • Güç Yönetimi sekmesine gel ve "Güç tasarrufu yapmak için, bilgisayar bu aygıtı kapatsın" seçeneğinin tikini kaldır ama kaldırmış gibi yapıyor sen kaldırdığına emin ol

3. Yazılımsal Bypass (Geçici Çözüm pek önermiyorum ama bil diye de ekliyorum)
NGENUITY üzerinden kapatılmasına rağmen kulaklığın hala uykuya daldığını belirtmektedir. Bu durumda sistemi "meşgul" tutmak için şu yöntemler denenebilir:
  • Arka Planda Ses: Çok düşük sesli (insan kulağının duyamayacağı seviyede) bir sesi döngüye sokan küçük araçlar veya YouTube üzerinden "silent audio" (sessiz ses) videoları kulaklığın aktif kalmasını sağlayabilir.
  • Mikrofonu Dinle Özelliği: Ses Denetim Masası'ndan mikrofon ayarlarına girip "Bu aygıtı dinle" seçeneğini aktif ederek (sesi boş bir çıkışa yönlendirerek) kulaklığı uyanık tutmayı deneyen kullanıcılar bulunmaktadır.
Not: Eğer bu adımlar sorunu çözmüyorsa, donanım yazılımının (firmware) güncel olduğundan emin olun. NGENUITY uygulaması açıldığında genellikle otomatik bir güncelleme uyarısı verecektir.
Bildiklerimi aktardım güzel insan ;) Artık bana müsaade hayırlı sabahların olsun :)

Ayrıca nova 7 kimseye aldırmadım bir şey diyemem.
Hayırlı sabahlar reis sagolasın

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri