- Tepki
- 0
Arkadaşlar merhabalar, Hawk marka HS 420 kablosuz kulaklık çıkmış galiba. Sıfır inceleme video alınır mı acaba Sadece İncehesap satıyor, bir de Hawk sitenizde satılıyor. Tasarımı çok hoşuma gitti.
Hawk son zamanlarda çok güzel işler yaptı. Fakat herkesin kendine göre kulaklık markası vs vardır. Bu markadan hiç bir müşterime kulaklık ürünü almadım. O yüzden marka adı altında buna sessiz kalacağım. Ama şunu da eklemek isterim, oyunlarda ses kasmak istiyor isen logitech de son zamanlarda oyuncuları düşünerek çok imza attı. Ben evde kullanıyorum ve bir kaç kişiye de aldım ve hiç olumsuz dönüş olmadı.Arkadaşlar merhabalar, Hawk marka HS 420 kablosuz kulaklık çıkmış galiba. Sıfır inceleme video alınır mı acaba Sadece İncehesap satıyor, bir de Hawk sitenizde satılıyor. Tasarımı çok hoşuma gitti.
Max bütce 5 reis durumum yok havit çok güzel şekil yapmış hyperx cloud 3 S aldim sesi yok ne yaptiysam ses alamadım nova5 kablosuz aldım 7 gün dongle arızalandıHawk son zamanlarda çok güzel işler yaptı. Fakat herkesin kendine göre kulaklık markası vs vardır. Bu markadan hiç bir müşterime kulaklık ürünü almadım. O yüzden marka adı altında buna sessiz kalacağım. Ama şunu da eklemek isterim, oyunlarda ses kasmak istiyor isen logitech de son zamanlarda oyuncuları düşünerek çok imza attı. Ben evde kullanıyorum ve bir kaç kişiye de aldım ve hiç olumsuz dönüş olmadı.
Bir müşterime hem müzik alanda hem de oyun anlamında (e-sport) bir kulaklık istemişti; Uzun araştırmalar sonucu bir ürün aldım çok yaygın değil Türkiye de o zamanlar şu an çok bilmiyorum onu bile tercih edebilirsin;
Audeze maxwell almıştım fakat tuzludur o zamanın fiyatı ile 300 dolardı. Daha uygun öneriler de verebilirim.
Uygun fiyat olarak sennheiser / epos GSP 600 tercihin olabilir.
Mesela "Beyerdynamic" markasını deneyebilirsin özellikle MMX 300 veya TYGR 300 R.
Bu markalarda neyin nesi diyor isen;
steelseries arctis nova pro deneyebilirsin.
Benim kullandığım kulaklık ise Logitech G Pro X 2 Lightspeed 7.1
Ben kendi deneyimlerimi yazdım güzel insan. Artık gerisi sana kalmış, selametle.
kablolu ama kaliteli ister misin?Max bütce 5 reis durumum yok havit çok güzel şekil yapmış hyperx cloud 3 S aldim sesi yok ne yaptiysam ses alamadım nova5 kablosuz aldım 7 gün dongle arızalandı
Kablosuz ariyom reis mutfak gidip çay almak istiyorum aslında cloud 3 S sevdim nova5 sevdim ama 2 side sıkıntı yaptı ya reiskablolu ama kaliteli ister misin?
İdarelik gamepower kaia kablosuz alicam kuzende var 3 aydır kullaniyor logitech g733 var sesi berbat dedilerkablolu ama kaliteli ister misin?
g733 kesinlikle önermiyorum zaten teklif de bile bulunmadımKablosuz ariyom reis mutfak gidip çay almak istiyorum aslında cloud 3 S sevdim nova5 sevdim ama 2 side sıkıntı yaptı ya reis
İdarelik gamepower kaia kablosuz alicam kuzende var 3 aydır kullaniyor logitech g733 var sesi berbat dediler
Reis 7 bin kadar çıksam ne var kablosuz ilgin için sagolasıng733 kesinlikle önermiyorum zaten teklif de bile bulunmadım). Sana yazdıklarım deneyim tecrübeye dayalı ürünlerdir. Çünkü birisine bir öneride bulunursun, kötü mal çıkar o mal seninle ömür boyu gelir. O yüzden deneyim tecrübe edinmiş olduğum ürünlerin arkasında durup onları öneriyorum. Kablosuz olarak başka önerim yok güzel insan, klavye mause olsa tamamda kulaklık seçeneklerim bu kadar. İşin rast gelsin güzel insan benden bu kadar
![]()
Aslında var da ayarları karışık, bazı aldığım kişilere uzak masaüstünden bağlanmak zorunda kaldım. Onun dışında bir de bir müşterimden yazın ter yaptığını söylediğinde uygun ped alıp değişimini yapmıştık.Reis 7 bin kadar çıksam ne var kablosuz ilgin için sagolasın
Cloud 3 S için ne yapiliyor ayarYani reis tekrar cloud 3 S alabilirim ayarlar ne yapacaz cs de asla düzgün ses alamadım kingston böyle değildi 24 bit aldim sonra uygulama eko ayari yaptim sanki ayarlar yapmamıs gibi davrandı kulaklık asus rog pelta var oda güzel ama kafa bandı ve bağlantı sorun varmış ama cloud 3 S kafama güzel oturmuştu aslında
Cloud 3 S için ne ayari yapicaz tekrar alabilirim kafama güzel oturmuştu 3 S kilips kırılırmı ve dongle kırılırmı cloud önceden vardi kırılma ve kingston serisi tadı asla yok belki asus rog pelta beğendim ama arada bağlantı kopuyormuşAslında var da ayarları karışık, bazı aldığım kişilere uzak masaüstünden bağlanmak zorunda kaldım. Onun dışında bir de bir müşterimden yazın ter yaptığını söylediğinde uygun ped alıp değişimini yapmıştık.
fiyat performans olarak HyperX Cloud Iıı S önerebilirim. Bundan ses alamadığın yazmışsın ama aslında alınıyor. Dediğim gibi ayarları karışık. Video lu anlatımları var yabancıların sayfaların da aslında bakabilirsin. Eğer ürünü geri yollamadıysan.
HyperX NGENUITY yazılımını güncel olması gerekiyor ve Windows ses ayarlarından "Gelişmiş" sekmesinde kaliteyi 32k Hz'e çekmeyi yapmıyorlar. Bu da önemli bunu yapman gerekiyor. Şu an pc açıksa bakabilirsin hz kaçta. benim ki 48k mesela.Yani reis tekrar cloud 3 S alabilirim ayarlar ne yapacaz cs de asla düzgün ses alamadım kingston böyle değildi 24 bit aldim sonra uygulama eko ayari yaptim sanki ayarlar yapmamıs gibi davrandı kulaklık asus rog pelta var oda güzel ama kafa bandı ve bağlantı sorun varmış ama cloud 3 S kafama güzel oturmuştu aslında
Şuan elimde yok alirim tekrar hz hepsini denedim sonra uygulama eko denedim ses asla çıkmıyor hep düşüktü eko hemen denemedim ilk hz denedim corsair mikrofon çıkmıyor sevemedim cloud 3 S tam oturdu kafama sıkma olmadı ama denemedim ayar kalmadı yada ben yapamadım aygıt yönetici sildim tekrar güncelledim ayar çektim ama uygulama yaptim eko ayari sanki kulaklığa işlemiyor gibiydi reisHyperX NGENUITY yazılımını güncel olması gerekiyor ve Windows ses ayarlarından "Gelişmiş" sekmesinde kaliteyi 32k Hz'e çekmeyi yapmıyorlar. Bu da önemli bunu yapman gerekiyor. Şu an pc açıksa bakabilirsin hz kaçta. benim ki 48k mesela.
Ayrıca 8 bin tl bandına çıkarsan eğer;
Corsair HS80 MAX çok çok tatmin eder. Ama 7 bin deyince bunu önermedim. Ben bunu müşterime aldığımda en son 6500 tl idi. şu an baktım da 8000-8500 arası satılıyor.
corsair dediğim modelini alıp denediğinde mikrofon da iletişimsizlik mi yaşadınız?Şuan elimde yok alirim tekrar hz hepsini denedim sonra uygulama eko denedim ses asla çıkmıyor hep düşüktü eko hemen denemedim ilk hz denedim corsair mikrofon çıkmıyor sevemedim cloud 3 S tam oturdu kafama sıkma olmadı ama denemedim ayar kalmadı yada ben yapamadım aygıt yönetici sildim tekrar güncelledim ayar çektim ama uygulama yaptim eko ayari sanki kulaklığa işlemiyor gibiydi reis
Tamam reis dtx sevmiyorlar ama ben tekrar alir denerim cloud 3 S ilk aldımda kabloyla güncelledim ilk gün denicem tekrar satın alıcam iyi gecelerin olsun kronik başka sıkıntısı varmı klips kırılması dongle bozulma kırılma robotik ses gibi kaç aydır sende cihaz reis Allah emanetcorsair dediğim modelini alıp denediğinde mikrofon da iletişimsizlik mi yaşadınız?
Ayrıca yazılımında görünmemesi veya çalışmaması kronikleşmiş bir sorundur. Genelde windows tarafında çok rastlıyoruz. Sağ olsun windows aldığımız ürünlerle bizi sınamayı çok seviyor.
1. Sürücüleri Temizleyip Yeniden Başlatma (En Çok İşe Yarayan Yöntem bence bu ama bazen windows taş koyuyor)
Yazılım yüklü olmasına rağmen ayarlar pasifse, Windows'un kendi atadığı sürücüler engel oluyor olabilir:
2. "DTS HPXV2" ve Diğer Çakışmaları Kontrol Edin (hadi diyelim yukarıda ki olmadı genelde olur)
Aygıt Yöneticisi'ni açın.- Ses, video ve oyun denetleyicileri kısmından "Cloud III Wireless"ı bulun.
- Sağ tıklayıp "Cihazı kaldır" deyin (varsa "Sürücü yazılımını sil" kutucuğunu işaretleyin).
Dongle'ı (alıcıyı) çıkarın, bilgisayarı yeniden başlatın ve dongle'ı tekrar takın. Windows doğru sürücüleri otomatik olarak yükleyecektir.
Cloud III, DTS:X teknolojisini kullandığı için arka planda çalışan diğer ses yazılımları (Realtek, Nahimic vb.) ekolayzırı devre dışı bırakabiliyor:
3. Firmware (Ürün Yazılımı) Güncellemesi (Bu sevgili windows gizli süprizlerinden)
- Denetim Masası veya Uygulamalar kısmından varsa eski ses iyileştirme programlarını kaldırın.
- NGENUITY içinden "DTS:X" sürücüsünün başarıyla yüklendiğinden emin olun.
Ekolayzırın aktif olması için kulaklığın ve dongle'ın yazılım sürümlerinin eşleşmesi gerekir:
Ve son olarak başka çözüm önerim yok aslında var başka kulaklık almak da o nu sen elden çıkarmışsın zaten neyse
- Kulaklığı kablo ile bilgisayara bağlayın (dongle da takılı olmalı).
- NGENUITY uygulamasında bir güncelleme uyarısı çıkıp çıkmadığını kontrol edin. Güncelleme bittikten sonra kulaklığı kapatıp açın.
4. Alternatif: Equalizer APO + Peace
Eğer NGENUITY yazılımı hala sorun çıkarıyorsa (ki HyperX yazılımı bu konuda çok eleştirilir), birçok kullanıcı bu yazılımı tamamen silip Equalizer APO ve Peace GUI kullanmayı tercih ediyor.
Özet tavsiye yazar isem: Kulaklığı Aygıt Yöneticisi'nden kaldırıp bilgisayarı yeniden başlattığında büyük ihtimalle EQ ayarları kendine gelecektir. Eğer gelmezse, sana tavsiye ettiğim Corsair HS80 MAX bu tarz yazılımsal sorunları çok daha nadir yaşatan, daha "tak-çalıştır" dost modelidir.
- Bu yöntemle kulaklığın sesini NGENUITY'den çok daha yüksek ve kaliteli bir seviyeye çekmek mümkündür.
Not: Her adımı yaptığında denemeleri yapacaksın. Hepsini bir anda yapmak anlamsız.
işte yukarda yazdım güzel insan bana gelen şikayetleri o kulaklık ile. Çözümlerini de onun üstündeki sohbette yazdım. Hatta sana ufak notlarda bıraktım. Başka bildiğim bu konuda bir tecrübem yok. Diğer önerilerimi de en üstte yazdım. Sende rabbime emanet ol güzel insan selametleSorularım reis cloud 3 S içindi corsair sevmiyom reis bu kadar uzun yazı ne dicemi bilemiyom Allah razı olsun ellerin dert görmesin cloud 3 S için diyorum klips kırılması dongle arıza veya kırılma varmi bide duyduma göre kapatilmiyan agresif güç tasaruf varmis kapatsanda uygumaladaki ayar kapatsanda yine olmuyormuş ses çalmayınca uyku geçiyornuş çözüm varmi onun cloud 3 S çekim düsükmü bilmiyordum onu ses çok azdı düzelte bilirsek sesini alıcam tekrar denicem klips kırılma dongle ariza kirilma yoksa en önemlisi agresif ses çalmayınca kapatma veya çözüm varsa daha iyi olur Allah emanet
Tamam reis nova5 ben almiştim dongle arizalandi iade ettim tekrar alicaktim degişim yapilicakti arkadaşlarım alma kasası plastik hemen kırılıyor dedi eledim nova 7 gen2 var ama para geçince alirim onu o nasıl peki ama cloud 3 S tekrar şanş vericem cloud 3 S ses çalmayınca uykuya geçiyor onun çözüm varmi son sorum reisişte yukarda yazdım güzel insan bana gelen şikayetleri o kulaklık ile. Çözümlerini de onun üstündeki sohbette yazdım. Hatta sana ufak notlarda bıraktım. Başka bildiğim bu konuda bir tecrübem yok. Diğer önerilerimi de en üstte yazdım. Sende rabbime emanet ol güzel insan selametle