Yeniden tavsiye isteği

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

srknunl

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Üstat merhabalar bi kaç gün önce xbox series x için bi monitör tavsiyesi istemiştim sizden 2k, sizin bana göndermiş Olduğunuz monitör biraz aşıyor beni bugün indirimde Asus vg27aq1a 170hz 1ms ama gtg 3ms sanırım ips hdr10 falan 2600tl. Hocam nasıl sizce ?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Alınabilir sorun yok. Bu ürünün paneli direkt 10 bit yani görsel açıdan sizi üzmez ama üründe ELMB yani bulanıklılık önceliyi ASUS teknolojisinin 1. sürümü kullanılıyor. FreeSync ile birlikte bu özelliği kullanamıyorsunuz bilginiz olsun. ELMB SYNC sürümü olsaydı FreeSync ile birlikte kullanılabiliyordu ama bu üründe yok. Yani FreeSync özelliğini kullanacaksınız sadece. Bu durum eğer konsolda hızlı aksiyon oyunları oynuyorsanız Online veya hikayeli o bulanıklılık yani hızlı hareketlerde piksellerin gölgesini görme olayı sizi biraz oyundan soğutabilir. Başka bir eksiği yok ürünün.

Eğer konsol oyunculuğu en çok kullanımınız olacaksa LG 32GN600-B 31.5" 165Hz 1ms VA Panel - 2.489 TL bu ürünü önerebilirim. 32" 2K ve kaliteli bir VA panel ekrana sahip bu ürün tam bir konsol oyunculuğuna yönelik ürün kategorisine sokuyor bu monitörü. ASUS ürünü gibi bir eksisi yok panel özelliklerinde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri