Soru Yenilenmiş Iphone Alınır Mı ?

Myronn

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
46
Poco X3 Pro kullanıyordum ancak telefonun kronik sorunu yüzünden telefonum bozuldu ve garantisi bittiği için tamir ücreti olarak telefonun sıfır fiyatına yakın para istiyorlar. Temmuz, Ağustos gibi yeni sıfır iphone 13 almayı düşünüyorum. O zamana kadar idarelik kullanmak için 12k TL bütçeyle Yenilenmiş İphone almak mantıklı mı ?, İkinci el bakmak isterdim ancak yaşadığım yer küçük olduğu için sadece 1 tane ilan var. Eğer varsa güvenilir bir site vs. paylaşırsanız sevinirim. Başka yerlerde Easycep ve getmobil önerilmiş ve bulduğum telefonlar bunlar.

Son düzenleme:

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,953
Poco X3 Pro kullanıyordum ancak telefonun kronik sorunu yüzünden telefonum bozuldu ve garantisi bittiği için tamir ücreti olarak telefonun sıfır fiyatına yakın para istiyorlar. Temmuz, Ağustos gibi yeni sıfır iphone 13 almayı düşünüyorum. O zamana kadar idarelik kullanmak için 12k TL bütçeyle Yenilenmiş İphone almak mantıklı mı ?, İkinci el bakmak isterdim ancak yaşadığım yer küçük olduğu için sadece 1 tane ilan var. Eğer varsa güvenilir bir site vs. paylaşırsanız sevinirim. Başka yerlerde Easycep ve getmobil önerilmiş ve bulduğum telefonlar bunlar.

Bence alınmamalı

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,953
Peki telefonu tamir ettirmem daha mı mantıklı olur ? Telefon sıfırı 13k civarı tamir ücreti 9 10k civarı diye görmüştüm bir yerde.
o kadarsa tamirde ettirme git başka telefon al o telefonuda hurda niyetine 2 3k ya okut

gowlet

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Getmobil nasıl ? Fiyatları 2-3k daha ucuz.
Hepsi aynı. Ordan da aldım. Açıklamada mükemmel ürün yazıyordu. Bi geldi ekran, kamera, kasa, batarya hepsi değişmiş ahı gitmiş vahı kalmış telefonun. Açıklandığı şekilde gelmiyor. Allahtan iade aldılar da kurtuldum.

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
246
13K bandında cihazı 9K gibi fiyatlara tamir ettirmek mantıklı değil. Netten yenilenmiş İphone alınmaz, almak zorundaysanız cihazı görerek alın bahsedilen temizlikte olsun.

KS

Myronn

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
46
13K bandında cihazı 9K gibi fiyatlara tamir ettirmek mantıklı değil. Netten yenilenmiş İphone alınmaz, almak zorundaysanız cihazı görerek alın bahsedilen temizlikte olsun.
Görerek alamıyorum malesef, dediğim gibi yaşadığım yer küçük ve telefon yok ancak param güvende ile alabilirim ama yenilenmişten bir farkı varmı yani sonuçta görmeden alınıyor yinede ne gelceğini bilemeyiz. Ne dersiniz param güvende ile almak daha mı mantıklı ?

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
246
Görerek alamıyorum malesef, dediğim gibi yaşadığım yer küçük ve telefon yok ancak param güvende ile alabilirim ama yenilenmişten bir farkı varmı yani sonuçta görmeden alınıyor yinede ne gelceğini bilemeyiz. Ne dersiniz param güvende ile almak daha mı mantıklı ?
Param güvende mantıklı ama diğer sorun şu İphone 13 hızlı şarj tüketen bir cihaz Poco X3 Pro gibi batarya performansı beklemeyin.

KS

Myronn

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
46
Param güvende mantıklı ama diğer sorun şu İphone 13 hızlı şarj tüketen bir cihaz Poco X3 Pro gibi batarya performansı beklemeyin.
Evet iphone batarya konusunda biraz kötü ancak zaten şuan iphone 13 almıyorum şuan 12k bütçem var ve o fiyata xr alabilirim diye düşünüyorum, sizce almalımıyım param güvende ile bir sıkıntı olur mu ?

Woqqies

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
172
Evet iphone batarya konusunda biraz kötü ancak zaten şuan iphone 13 almıyorum şuan 12k bütçem var ve o fiyata xr alabilirim diye düşünüyorum, sizce almalımıyım param güvende ile bir sıkıntı olur mu ?
Bahsettiğiniz firmadan kardeşim iPhone aldı pil durumu hızlı düşüyor gidip sıfır android telefon almak zorunda kaldı.

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
246
Şahsen ben 12K fiyatlarına İphone XR almam onun yerine sıfır Samsung A25 gibi model tercih ederim. Param güvende uygulamasında sorun yok güvenilir bir sistem.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri