Yenilenmiş Iphonelar Nedir?

Arthemis.

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
153
Merhabalar,

Yenilenmiş iphone olayı tam olarak nedir? misal bu resimlerdeki gibi iphone 6 plus yenilenmiş cart curt alınır mı?

herkes iphone 6 plus modası geçti filan diyor alanlarda oluyor ve biliyorum güncelleme almıyor filan güncelleme pek takılmam ben şahsen ama bu telefonları kullananlar 2 kısma ayrılmış bi kısım abi telefon efso diyor öteki kısmı yaşadıkları sorunlardan bıkmışlar baya. biraz daha eskiden olsa alınacak telefon evet günümüze göre şahsen benimde alasım gelmiyor içime sinmiyor merak ettim böyle bir şey gördüm sormak istedim düşük bütçelilere en uygun iphone olarak geliyor günümüzde herhalde.

Ekli dosyalar

• 20220801_111554.jpg
    20220801_111554.jpg
    282.8 KB · Görüntüleme: 10
Moderatörün son düzenlenenleri:

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
2. El iphonelerin tamir edilmiş hali diye biliyorum

KS

Arthemis.

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
153
2. El iphonelerin tamir edilmiş hali diye biliyorum
Hm anladım hocam yt de görmüştümde 2022 de kullananlar varmış hala ama yinede bi güvensizlik olur elbet ilk sahibi telefonu manyak hor kullanmıştır sonra bu tarz içeriklerle yenileyip mağzalarda tekrar satılması filan baya dandik gibi geliyor.

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Hm anladım hocam yt de görmüştümde 2022 de kullananlar varmış hala ama yinede bi güvensizlik olur elbet ilk sahibi telefonu manyak hor kullanmıştır sonra bu tarz içeriklerle yenileyip mağzalarda tekrar satılması filan baya dandik gibi geliyor.
2. El alınmaz zaten

EymenO.

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Tepki
370
Merhabalar,

Yenilenmiş iphone olayı tam olarak nedir? misal bu resimlerdeki gibi iphone 6 plus yenilenmiş cart curt alınır mı?

herkes iphone 6 plus modası geçti filan diyor alanlarda oluyor ve biliyorum güncelleme almıyor filan güncelleme pek takılmam ben şahsen ama bu telefonları kullananlar 2 kısma ayrılmış bi kısım abi telefon efso diyor öteki kısmı yaşadıkları sorunlardan bıkmışlar baya. biraz daha eskiden olsa alınacak telefon evet günümüze göre şahsen benimde alasım gelmiyor içime sinmiyor merak ettim böyle bir şey gördüm sormak istedim düşük bütçelilere en uygun iphone olarak geliyor günümüzde herhalde.
Iphonelarda güncelleme almaması büyük dezavantaj, artık çok eskide kaldı ve fazla yavaşladı. Ve etrafımda 6plus vs kullanan kim varsa bataryadan vs gibi nedenler ile şikayetçilerdi açıkçası böyle eskiden kalma iphoneları almanı önermem.

Hz.ETQ

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
683
Tavsiye etmem hocam onarim islemi görmüş telefonlar. Bazilari iyi oluyor bazilari kötü tamamen sans

sercann0011

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
136
bende tavsiye etmiyorum şans meselesi

Xánth

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
151
garantiye veya teknik serviste işlem görmüş telefonlar diye biliyorum.

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Bahsedildiği gibi güncelleme almamaları büyük sıkıntı, evet hala kullanan var ama gerek batarya gerek başka ufak problemlerle kullanıyor

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri