Yenilenmiş Telefon Alınırmı?

Laws

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
135
yenilenmiş s20 fe alınırmı teknosadan yoksa sıfır a24 almak dahamı mantıklı?

Emirhan.65

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
sıfır yurtdışı cihaz almak daha mantıklı değilmi hem daha yüksek model alırsın aynı fiyatlara hemde kayıt derdi yok

KS

Laws

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
135
up

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
893
sıfır yurtdışı cihaz almak daha mantıklı değilmi hem daha yüksek model alırsın aynı fiyatlara hemde kayıt derdi yok
Sıfır xioami üst modelleri alınıp IMEI atılabilir. Onun yerine yenilenmiş telefonda alınabilir hocam ama alacağıniz yer iyi olmalı Teknosa vatan Hepsiburada gibi yerlerden alınır.

Alkameturkes

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
31
Yenilenmiş 11 almıştım hiç bir sorunu yoktu ama bataryası biraz kötü haldeydi, 0 daha öncesinde s20 fe satın aldım onlarda ekranında titreme gibi sorunlar olabiliyor dokunmatik hassasiyetinden dolayı. Eğer alabiliyorsan 0 telefon vade farksız 12 taksitli bi model alabilirsin. Ben A34 aldım 2 ay önce ayda 900-900 ödüyorum şimdi.
Bu iki model arasında da ben s20fe yi tercih ederdim.

Easycepten de bakabilirsin ayrıca yenilenmiş telefonlara

furkangorur

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
126
Sıfır xioami üst modelleri alınıp IMEI atılabilir. Onun yerine yenilenmiş telefonda alınabilir hocam ama alacağıniz yer iyi olmalı Teknosa vatan Hepsiburada gibi yerlerden alınır.
Saydığınız mağazalarda yurt dışı kayıtsız cihaz satılmaz. Ayrıca yeni çıkmış amiral gemisi xiaomi telefonlara imei atılmıyor direk.

shogun

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
428
Mantıklı senaryolarda alınabilir. Temiz cihazlar tercih edilebilir.

KS

Laws

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
135
Yurt dışı mi 11t pro düşünür müsünüz?
Maalesef hocam yurt dışı düşünmüyorum

Mantıklı senaryolarda alınabilir. Temiz cihazlar tercih edilebilir.
tamamdır hocam teşekkürler

Yenilenmiş 11 almıştım hiç bir sorunu yoktu ama bataryası biraz kötü haldeydi, 0 daha öncesinde s20 fe satın aldım onlarda ekranında titreme gibi sorunlar olabiliyor dokunmatik hassasiyetinden dolayı. Eğer alabiliyorsan 0 telefon vade farksız 12 taksitli bi model alabilirsin. Ben A34 aldım 2 ay önce ayda 900-900 ödüyorum şimdi.
Bu iki model arasında da ben s20fe yi tercih ederdim.

Easycepten de bakabilirsin ayrıca yenilenmiş telefonlara
saolun hocam.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri